Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Paris is always a good idea

Door Michael op 03.09.2014

Parijs, de stad van de liefde, where the magic happens. Als we konden, zouden we die thalys elk weekend opspringen, maar jammer genoeg laat onze portomonnee dat niet altijd toe. Toch zijn we he-le-maal in de ban van deze romantische stad, en het allernieuwste geurtje van Chloé sleept ons wederom mee in een Parijs sprookje!


 

Love Story, de eau de parfum van Chloé dat in het najaar gelanceerd wordt, neemt je mee in een heuse romance. Starring de Parijse schone Clémence Poésy die het perfect in het hedendaagse verhaal over verleiding past. Him, her, a perfume, and Paris. Perfect combination if you ask me!


Foto © Pinterest.

Belmodo zou Belmodo niet zijn als we ons niet hadden laten inspireren door dit prachtige nieuwe eau de parfum! De mooie jurk gedragen door Miss Poésy en de idyllische omgevingen die te zien zijn, zorgden ervoor dat we op zoek gingen naar onze favorite go-to places in Parijs, die we natuurlijk met jou delen!


Foto © Pinterest

Ben je in Parijs met de ladies? Laat je dan eens verwennen met een manicure met zicht op het Pantheon of zie eruit als een echte Parisienne met een fancy hairdo van Salon 365c. 's Avonds kan je gaan aperitieven op een boot met je hele entourage of je kan met je lief gaan champagne sippen op de bovenste verdieping van de Eiffeltoren. Talking about a view! Ga eens een kijkje nemen op My Little Paris voor meer originele places to see in het mooie Parijs om er fabulous uit te zien à la miss Carrie Bradshaw met high heels en fluffy dresses!

Love Story Chloé zal vanaf half september verkrijgbaar zijn. 

Overige foto's © Chloé.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded