Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lagerfeld goes hiphop

Door Kim op 03.09.2014

The man of Chanel zou je misschien niet meteen associëren met hiphop, maar Lagerfeld bewijst met dit project alweer dat hij wel werkelijk de creatieve duizendpoot is zoals hij geregeld wordt omschreven. No worries, Kaiser Karl begint geen muzikale carrière (hoewel hij de gepaste naam misschien wel al heeft) - maar deed eerder dienst als fotograaf voor de albumfoto's van hiphopper Theophilus London.

Het duo leerde elkaar zo'n 3 jaar geleden kennen bij een samenwerking voor een project van Karl met Carine Roitfeld "The Little Black Jacket: Chanel’s Classic Revisited". Hiervoor nam Lagerfeld ook foto's van London.

Karl was verantwoordelijk voor de art direction en alle fotografie voor het album "Vibes" en de 1ste single "Tribe".

"My agent called me with Karl on speaker and Karl was like, ‘Yes, I’ll shoot your cover.’ I was freaking out, screaming. I was like a kid. I’ve always admired him. He’s a genius in so many different ways … I wanted to just shoot for the stars." - aldus Theophilus London -

Foto's via Galoremag, © Karl Lagerfeld & Next Management.

page loaded