Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Style file: Audrey Kitching

Door Loes op 02.09.2014

Model, blogger, modeournalist, designer en reiki master. Audrey Kitching is een jack of all trades en 1 van mijn persoonlijke stijlhelden.

Bekend van haar roze lokken, knallende outfits en overvloed aan glitters. Audrey Kitching is wat mijn vader zou noemen ‘te zot om los te lopen’ maar voor mij en ultieme girl crush. Beeldschoon, een grote portie lef en een wandelend sprookje. Droomvrouw, qoui


Iedere look van Audrey bevat een portie magie die mode vaak mist de dag van vandaag. Geen minimalistische outfits voor deze lady in pink. Wel prinsessenoutfits overgoten met een bohemian sausje. Glitters, veren en kristallen? 3 x yes, en het liefst nog allemaal samen, if you ask miss Kitching


Seg, over kristallen gesproken! Heb je het artikel ‘Trend alert: raw crystal jewelry’ gelezen? Good girl! Audrey heeft een eigen webshop die perfect aansluit bij dit artikel. Hij heet Crystal Cactus en verkoopt allerlei juwelen en edelstenen met bijzondere krachten. Ben je niet zo zweverig? Geen nood, de kristallen zijn nog steeds heel mooi en het perfecte accessoire!

Miss Kitching kiest steevast voor pasteltintjes, niet zo gek als je naar haar haarkleur kijkt natuurlijk. Ook all things fluffy hebben voorrang bij de selectie van deze instagramcelebrtiy. Insta-watte? Yes, met bijna 310K volgers kunnen we wel spreken van een Insta famous person, right? Ik ben een van die 310 0000 en nog een hele trouwe ook. Wil je haar ook volgen? Ga dan naar @akitching voor iedere dag een portie roze en glitters in je Instagram feed

Foto's © Audrey Kitching.

page loaded