Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vlog to watch: Vera Camilla

Door Koen op 01.09.2014

We know a lot of bloggers die over fashion, beauty en lifestyle schrijven en die we als true fans ook volgen. Als jullie net als ik soms een beetje lazy zijn om hele blogposts te lezen dan is er de ideale oplossing voor jou: vloggers! Vloggers volgen hetzelfde principe als bloggers, maar in plaats van te schrijven documenteren ze alles op video's! De vloggers van Engeland en Amerika zijn ondertussen al echte YouTube celebrities aan het worden, maar ook onze buurlanden hebben een aantal sterke beauty, fashion en lifestyle vloggers te bieden! Wij stellen je voor aan Vera Camilla, een vlogster uit Nederland die je zeker eens moet checken!

Vera Camilla is een 22-jarig meisje dat in haar korte leventje een heuse fanbase heeft uitgebouwd op YouTube. Ze verwent haar bijna 95.000 volgers op YouTube geregeld met shoplogs - waar ze laat zien wat ze heeft gescoord tijdens het shoppen - beauty how-to's en product reviews. Ze doet al haar filmpjes in het Nederlands en praat ook vaker over producten die in de lage landen verkrijgbaar zijn, which we appreciate

Naast een succesvol YouTube kanaal heeft Vera Camilla ook een blog, die zeker ook eens de moeite is om te bezoeken. Leuk is dat ze ook graag vlogt over persoonlijke tripjes en zo toont ze toch ook een beetje van haar persoonlijke leven, wat haar zeer relatable maakt! Kortom, Vera Camilla is sympathiek en very down-to-earth, ze zou zo je buurmeisje kunnen zijn! 

Je kan ook volgen wat Vera Camilla uitspookt via haar Facebook, Twitter of Instagram

Foto's © Vera Camilla.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded