Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Off to Underground London!

Door Michael op 31.08.2014

Hou je van skateboarden of gewoon van de underground scene die erbij hoort? Then London is calling you this summer baby! Na het succes van House of Vans Brooklyn, startte op zaterdag 9 augustus House of Vans the London edition. Er zijn plenty of good reasons om naar London te reizen, en nu weer eentje meer!

Londen staat synoniem voor diversiteit en is een multiculturele stad bij uitstek, de ideale erfgenaam dus voor het project dat in Brooklyn ontstond. Vans was op zoek naar een omgeving waar het project creativiteit en samenleving kon verenigen. Specifiek kozen ze voor de iconische Old VIc Tunnels (onder Waterloo Station). Dit web van underground tunnels wordt ingepalmd door een permanente hang-out met exporuimte voor kunst en huisvesting voor internationaal artisitiek talent. Daarnaast vind je er onder meer een muziekcentrum, een galerij, een art lab, een café, een bioscoop, een skatepark en verschillende bars.

Elke Tunnel heeft een eigen specifieke focus. Tunnel # 2 zal kosteloos ter beschikking staan als expositieruimte voor zowel opkomend en als gevestigd talent. Als bezoeker kan je er niet alleen de projecten bewonderen maar ook deelnemen aan workshops georganiseerd door de artiesten.

In Tunnel # 3 ligt de focus op muziek, met een capaciteit voor meer dan 850 mensen en de belofte om evenementen te live streamen belooft dit een niet te missen muziekplatform te worden! 

Tunnel # 4 en 5 zijn compleet gewijd aan het skaten zelf met het 1ste en enige permanente indoor skatepark van London! Sounds like heaven for professionals, maar ook voor de mensen die iets minder vlot op wieltjes bewegen, is het een paradijselijke hang-out plek, waar je een unieke underground sfeer kan opsnuiven.

page icon © Zastavki.

Foto's © Sacred Stitch.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded