Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Verfris je met Vita Ice!

Door Tiany op 28.08.2014

Vanaf nu is Vita Coco er niet alleen om onze dorst te lessen, maar wordt het ook in een lekker ijsje gegoten. Yum!  Remember the days dat je thuis zelf cola- en fruitsapijsjes maakte? Nu gaan we voor de grown up versie met Vita Coco! Belgische blogster Valérie Petillon was zelfs zo vriendelijk 2 recepten in elkaar te flansen. Hieronder het resultaat!

 Vita Ice Red

Voor 4 personen:

  • 100 g kersen
  • 100 g aardbeien
  • 100 g frambozen
  • 30 cl Vita Coco Natuur

Spoel de aarbeien, kersen en frambozen. Ontdoe de aarbeien van hun kroontjes, ontpit de kersen en snij alles in plakjes. Doe de fruitmix in de ijsvormen en duw ze voorzichtig aan. Vul alle vormen nu met Vita Coco Natuur en let erop dat er geen luchtbellen ontstaan. Steek de vormen vervolgens voor 6 uur in de vriezer et voilà! Je hebt je eigen Vita Coco ijsje!

Afhankelijk van het seizoen kan je de kersen ook vervangen door braam- of bosbessen.

 

Vita Coco Rainbow 

Voor 4 personen:

  • 1 witte perzik
  • 1 kiwi
  • 100 g aarbeien
  • 75 g frambozen
  • 30 cl Vita Coco Natuur

Schil de kiwi en witte perzik en snij ze in kleine blokjes. Was de aarbeien en frambozen, ontdoe de aarbeien van hun kroontjes en snij alles in plakjes. Doe de fruitmix in de ijsvormen en duw ze voorzichtig aan. Vul alle vormen nu met Vita Coco Natuur en let erop dat er geen luchtbellen ontstaan. Steek de vormen vervolgens voor 6 uur in de vriezer en klaar is kees! 

Je kan dit ijsje natuurlijk ook met Vita Coco Ananas of Vita Coco Mango-Perzik maken.

Foto's © Vita Coco.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded