Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

VOGUE: the book

Door Michael op 27.08.2014

Het magazine der magazines VOGUE besloot eindelijk een boek uit te brengen: VOGUE The Book. 196 pagina's met als centrale thema's Love, Family, Friends & Fun. Alle benodigdheden voor een perfecte zomer dus! Wat kan je zoal verwachten? Prachtige beelden en de daarbij horende verhalen. Het ideale boek voor het slapengaan of om die saaie treinrit op weg naar je werk wat op te vrolijken.

Bij een book release hoort natuurlijk een knaller van een party en wie beter dan VOGUE NL om dat te organiseren? Het boek werd onthuld in het bijzijn van familie en loved ones zodat zij als 1ste met een bevestigende Oooe en Aaaaah het boek konden goedkeuren. Missie geslaagd!

"Al mijn hele leve verzamel ik beelden. In mijn hoofd, in mijn hart, op mijn telefoon, de computer en letterlijk in mapjes. Er zijn beelden die na een tijdje verdwijnen, maar er zijn er ook die voor altijd bij me blijven. En dat zijn foto's die me raken, die iconisch zijn en een verhaal vertellen. Voor The Book kozen we de mooiste beelden die samen met de bijzondere verhalen in deze uitgave een volmaakte symbiose vormen." - aldus Karin Swerink, hoofdredacteur Nederlandse VOGUE -

Als je nog een boek zocht om jouw welverdiende vakantie nog wat leuker te maken, weet je nu welk boek je bovenaan je lijstje moet zetten. Verkrijgbaar in de supermarkt voor slechts € 12,95. Een appel en een ei dus. Maar natuurlijk kan je het boek ook online bestellen. Easy peasy!

Foto's © Reinier RVDA.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded