Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Thea jewelry: the making of

Door Angelique op 27.08.2014

  

Ik heb een zwak voor het Belgische juwelenmerk Thea, een groot zwak welteverstaan - net als de VS-angels blijkbaar -. Stiekem heb ik mijn lief wel al 100den hints gegeven om me 1 van de gepersonaliseerde juwelen van het merk cadeau te doen. Maar helaas, pindakaas, tot op heden is er nog niets in de bus gevallen. Maar een beetje dromen kan nooit kwaad en intussen houd ik me wel bezig met de making of van de juwelen.Oprichtster Emilie Duchêne gunt ons een blik behind the scenes. In onderstaande video zie je met eigen ogen het verhaal van de Thea juwelen, van creatie tot verzending.

Zo krijgen we te zien hoe goud en diamanten door middel van vakmanschap en handwerk omgetoverd worden tot een prachtig juweel.

En voorlopig kan ik daar wel eventjes mee voort om m’n denkbeeldige honger te stillen.

Pics © Thea.

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded