Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dansen in jeans? Easy!

Door Koen op 26.08.2014

Diesel is een specialleke, always has been. In samenwerking met i-D maakte het een dance video. In die video tonen bekende dansers de 26 bekendste dansstijlen from all over the world. En nu ‘So you think you can dance’ niet meer te spotten valt op televisie, kunnen we tenminste zo nog versteld staan van hoe flexibel sommige mensen zijn.

Kan je je voorstellen dat er een heel filmpje gemaakt wordt om 1 broek in de verf te zetten? Wij wel en Diesel blijkbaar ook. Want via deze video staat de JOGG jeans helemaal in de kijker.

Yeswe admit it: we hebben je lang genoeg in spanning gelaten, let’s take a look at that video:


© Jacob Sutten, i-D, Le1f en Diesel.
 

De JOGG jeans is een combinatie van een jeans en een jogging. Hij heeft de look van een jeans, maar voelt even comfortabel aan als een jogging en is dus perfect om mee te dansen. Wij zijn major dance lovers dus ja, zo 1'tje willen wij in onze kast! Je kan hem kopen vanaf € 200,- en hij is te verkrijgen in verschillende stijlen, voor zowel mannen als vrouwen.

 

De bekende dansers zijn 'Soul Step Team' dat optrad in Rick Owens SS2014 show, Nicole 'The Pole' Williams, die de hoofdrol speelde in de video 'Pour it up' van Rihanna, Levanna McLean, die al optrad in shows van Pharell Williams and we can go on and on like this

In de voetsporen treden van de professionele dansers in de video … does that sound interesting? No problemo, iedereen mocht zijn eigen dancemoves tonen en verspreiden via social media met #joggjeans #iDdance. Benieuwd wat men ervan terecht heeft gebracht? Check it out

Pics © Diesel

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded