Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mannen en bloggen? Perfect match

Door Koen op 25.08.2014

Het zijn niet alleen de vrouwelijke bloggers die interessante dingen te vertellen en te tonen hebben. En dus wordt het tijd dat we de mannelijke bloggers eens in de spotlights zetten. En dat doen we met het nieuwe project van Antony Morato.

Antony Morato lanceerde eerder dit jaar Tales of Style. You could call it een visueel dagboek dat je kan volgen via de Facebookpagina en Instagram van Antony Morato. Via social media krijgen we een blik in het leven en de stijl van 4 mannelijke bloggers: Yvan Rodic alias The Facehunter, Adam-Katz Sinding alias Le 21eme, Emanuele D’Angelo alias Livincool en David Roth & Jakob Haupt alias Dandydiary. De bloggers zijn elk heel verschillend maar hebben toch allemaal een opvallende joie de vivre à La Dolce Vita.

De bloggers delen hun ervaringen als fashion weeks, parties, het ontmoeten van celebrities and so on. Many many pictures zijn genomen in het straatbeeld, zoals deze van Linda Tol en Paris Hilton bijvoorbeeld.

 

"It’s been years since style has become something that can’t be imposed by brands, but is the result of an ongoing dialogue with different cultures, life moments and attitudes. On the streets more than on catwalks, fashion acquires its most creative and real dimension. Shots snapped in the streets are the most modern and true representations of what fashion is today. With this project Antony Morato wants to tell the stories of these shots and thanks to them narrate its view on fashion and on the world." - dixit Lello Caldarelli -

Foto’s die ons iets vertellen over het leven van 4 intrigerende bloggers, echt iets voor de niet-boekenwurmen onder ons ...

Pics © Antony Morato.

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded