Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Adorable fototoestellen van Fujifilm

Door Michael op 23.08.2014

Toegegeven, ik weet zelfs al niet meer wanneer ik voor het laatst een echt fototoestel in mijn handen heb gehad. Foto’s met je iPhone nemen zou maar niet zo gemakkelijk moeten zijn zeker?! Maar laat ons eerlijk zijn, er gaat toch weinig boven een foto die genomen is met een authentiek fototoestel? Bijvoorbeeld met het Instax gamma van Fujifilm.

Met die instant fototoestellen kan je onmiddellijk foto’s maken met verschillende lichtinstellingen en een verrassend mooie beeldkwaliteit. Het gamma bestaat uit 3 modellen: Instax Mini 8, Instax 210 Wide en Instax Mini 90 ‘Neo Classic’.

Instax Mini 8

De mini maakt foto’s op kredietkaartformaat (46 x 62 mm). Hij is makkelijk te gebruiken en alleen al omwille van zijn schattige look zou hij het ideale cadeau zijn. Het toestel is beschikbaar in 5 kleuren: wit, roze, blauw, geel en zwart. Hij kost € 89,-.

Instax 210 Wide

Met dit fototoestel maak je foto’s op breedformaat (99 x 62 mm). Het heeft een automatische flits en een close-up lens tot 45 cm. Hij is verkrijgbaar in zwart en kost ook € 89,-.

Instax Mini 90 ‘Neo Classic’

Zijn stijlvol design blijft ons niet onopgemerkt, 11/10 voor zijn authentieke stijl! And he is as good as he looks … Dankzij de vele opname-instellingen krijg je authentieke beelden. Het fototoestel meet het omgevingslicht en past zo automatisch de belichtingstijd en de intensiteit van de flits aan de omstandigheden aan. Vééééél te moeilijke zin om gewoon maar te zeggen dat de foto’s van hoge kwaliteit zijn. Ben je een gepassioneerde fotograaf? Gewoon in huis halen, die handel! Je betaalt er € 149,- voor.

Belmodokoen is trouwens al helemaal verknocht aan de fototoestelletjes. Tested & approved dus! Ideaal op een (verjaardags)feestje. Snap those memories!

Pics © Fujifilm & Belmodokoen.

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded