Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cocktail van de week: Peterman & Tonic

Door Michael op 21.08.2014

Ondertussen zijn we volledig ondergedompeld in de gin & tonic hype, en ik ben alvast op zoek naar een leuk alternatief op de klassieker. Aangezien jenever 1 van mijn favoriete alcoholische dranken is, kon de volgende cocktail dan ook niet missen. Meet de Peterman & Tonic, een leuke variatie op de gin & tonic cocktail! 

Peterman is een op-en-top Belgisch merk, opgericht in 1921, dat ondertussen een wijd aanbod aan jenevers in zijn gamma heeft staan. Naast de violet jenever en de exotic black jenever heb ik er nu dus een new favorite bij! Peterman & Tonic is een perfect gebalanceerde cocktail waarbij het zachte van de jenever het bittere van de tonic aanvult, het water loopt me al in de mond! Let us explain you hoe je thuis je eigen Peterman & Tonic kan maken! 

Heb je de ingrediënten nog niet in huis? No worries, no stress, want Belmodo geeft een cocktail pakket weg waarmee jij the perfect Peterman & Tonic cocktail kan maken! Kijk snel op de wedstrijd en wie weet, word jij de lucky winner!

Wat heb je nodig?

  • 60 ml Peterman jenever
  • 120 ml tonic
  • citroensap

Let's do this!

You know the drill! Giet de ingrediënten in een laag cocktail glas, stir it up, pers een beetje citroensap in het glas en klaar! 

De Peterman & Tonic cocktail is simpel, as we like it! We're keeping it simple met onze outfit, met een clean jurkje en klassieke tas, en een geel jasje en leuke schoenen om wat vrolijke accenten in de look te mixen! 

1. Zara Combi Jurk Cape, € 39,95.
2. Mango Tote, € 59,99.
3. Topshop Cara Crop Jacket, € 72,-.
4. River Island Colour Block Barely There Sandals, € 50,-.

Foto's © Peterman, Pinterest.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded