Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chanel en films? Perfect match!

Door Angelique op 20.08.2014

Ik hoor of lees de naam Chanel en zit al weg te dromen over de oh zo mooie Chanel espadrilles die ik oh zo jammer genoeg nog altijd niet in mijn collectie heb. Maar ik heb goed nieuws voor mezelf: eindelijk zullen die amazing, wonderful, magnificent espadrilles mijn gedachten niet meer domineren. Akkoord, het lukt nog niet zo heel goed, maar ik boek wel vooruitgang! Want ik ben totally excited over het nieuwe project van Chanel: het exclusieve merk heeft meegewerkt aan de nieuwe film van Olivier Assayas: Clouds of Sils Maria.


Behind the scenes.

De actrices in de film mogen dus kleren, accessoires en juwelen dragen van Chanel en worden opgemaakt met Chanel make-up. Ik heb écht never or never de ambitie gehad om actrice te worden, maar nu moet ik misschien toch maar eens een carrièreswitch overwegen ...


Behind the scenes.

Bovendien is het dankzij Chanel dat de regisseur, Olivier Assayas, de film kan maken in 35mm film in plaats van met digitale camera’s, waarmee de meeste films gemaakt worden de dag van vandaag. STOOOOP right here, want ik was nooit een uitblinker in van die technische termen.


Karl Lagerfeld en regisseur Olivier Assayas.

Door met Chanel samen te werken, wil Olivier Assayas de klasse van de Franse vrouw linken aan de glamour van Chanel. En bovendien: Chanel en Juliette Binoche; wie oh wie zou ooit beweren dat dat geen perfect match is?

Hier draagt Juliette Binoche een zwarte jurk van Chanel, afgewerkt met kleine diamantjes van Chanel Fine Jewelry.

En eerlijk gezegd, stiekem wil ik al voor de spiegel gaan staan en oefenen oefenen oefenen tot ik net dezelfde beauty look heb als Juliette ‘cause she looks stunning. Quelle chance dat we weten met welk beautyproducten Madame Binoche is opgemaakt:

SKIN:
Vitalumière Aqua Foundation N°22 Beige rosé
Eclat lumière Pen N°20 beige clair
Cream Blush N°64 Inspiration
Loose Powder N°25 pêche clair
The Beiges de Chanel N°20 clair

EYES:
Eye Definer N°2 Brun Teak
Multi-effect Quadra Eyeshadow N°226 Tissé Rivoli
Inimitable Mascara N°10 Noir
The Sourcil de Chanel

LIPS:
Precision Lip Definer N°48 Bois de Rose
Hydrating Sheer Shine N°85 Secret

In België, net als in Frankrijk en Zwitserland trouwens, wordt de film vertoond vanaf vandaag, woensdag 20 augustus 2014. Nu al op zoek naar een voorsmaakje? Bekijk de trailer hier:

Pics © Chanel.

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded