Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Eleven Paris viert feest

Door Koen op 19.08.2014

Als ik 1 kledingstuk als mijn favoriet moet bestempelen, dan is het mijn T-shirt ‘Life is a joke’ van Eleven Paris. Niet moeilijk als je weet dat Mr. Johnny Depp himself erop staat … Ongelooflijk dat het Franse label intussen al 2 jaar aanwezig is in België. En we zullen het geweten hebben want Eleven Paris threw a big party om het 2-jarig bestaan van zijn winkel in Brussel te vieren.


Elisabeth Ouni en Renato Màrquez van Jetlag zorgden voor de soundtrack


Nail artist Elfi De Bruyn inspireerde haar nail art op prints uit de SS2014 collectie van Eleven Paris

Het label staat gekend voor zijn grungy look met een flinke touch sporty chic. In de collecties zie je vaak een link met muziek en grote sterren en dit seizoen ook met Disney figuren. Theoretisch gezien ben ik daar misschien al een tikkeltje te oud voor geworden, but who cares, er zijn zo van die kinderstreken die we nooit verleren …


Yummieeeee; lekkere hapjes van Elle Cuisine.

 
De gasten konden genieten van de frietjes van foodtruck La Frite.

 
Drankjes waren er van Jameson Whiskey en Vedett

BV’s als K3’tje Josje Huisman en hottie JIM VJ Vincent Banic zakten af naar Brussel to party all night long. En ook de beloftevolle ontwerpers Nathan Murillo en Michael Wauman van O’Rèn, die trouwens ook aanwezig waren als upcoming designers tijdens onze Belmodo Fashion Night in the Levis Ambiance House waren van de partij.

 

Hapjes, drankjes and a hell of a party? Check, check en nog eens check!

Foto's genomen ter ere van het 2-jarig bestaan van de Eleven Paris winkel in Brussel © Gabriel Lelièvre

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded