Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Say it met postcodes!

Door Loes op 15.08.2014

Sommige fashion ideeën zijn zo simpel dat ik erg kan balen dat ik ze niet zelf heb verzonnen. De sweaters van La vie est Belge is zo’n gevalletje. Het idee is zo simpel dat het super duper cool is. Loes, waar heb je het in hemelsnaam over? Well listen up folks, I will tell you allllll about it.

Het duo Maxime Den Doncker en Martin Gillis verkopen sweaters met daarop jouw postcode. Kom je van Lutjebroek, t’ Stad of de Koningin der badsteden? Draag het op je borst en laat iedereen zien hoe trots je bent op je woonplaats!

Gewoon bestellen in de webshop, doorgeven wat jouw postcode is en hupsakee, het wordt gewoon aan huis geleverd. Easy peasy en ideaal voor wanneer het weer wat frisser begint te worden. De simpele grijze sweaters gaan perfect in combinatie met een zomerjurkje om je look herfstproof te maken. Combineer er je favo sneakers onder of een halfopen enkellaarsje (je weet wel, van die knuckle boots, prrrrruty) en you are ready to go!

La vie est Belge is ook helemaal klaar om met hun orginele concept Frankrijk te gaan veroveren. Jij trendsetter daar, wil je dus nog voor zijn op de hype? Snel bestellen is de boodschap. Ze kosten € 49,-, je kan je maat perfect uitpluizen in de tabel en binnen 7 dagen is deze beauty all yours.

Ohja, en alles is unisex! Hello matching outfits met vriendjelief uit een andere stad. Ik voel een schitterend lange-afstand-relatie cadeautje opkomen, Hooooray

Foto's © La vie est Belge.

page loaded