Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cocktail van de week: PG-13 Singapore Sling

Door Angelique op 14.08.2014

Om een lekkere cocktail te maken hoeft er niet altijd alcohol in zitten! Soms heb je even nood aan verfrissing, of je lust geen alcohol, of je hebt the night before wat te diep in het glas gekeken. Mocktails - alcohol-vrije cocktails - zijn cool én lekker! Ook zijn ze ideaal om op een feestje te serveren waar er ook kids bij zijn! Wij stootten onlangs op een mocktail met een indrukwekkende naam, en let us tell you, deze is de moeite! Meet de PG-13 SIngapore Sling, our favorite mocktail!

Wat heb je nodig?

  • 2 cl mangosap
  • 2 cl ananassap
  • Vers geperst limoensap
  • 6 cl tonic water
  • 4 cl granaatappelsap
  • Blaadjes munt

Let's do this!

Doe de verschillende sapjes in een long island glas, samen met genoeg ijsblokjes en stir it up! Voeg daarna de tonic eraan toe en werk af met muntblaadjes! Ziezo, je verfrissende, non-alcoholische cocktail is klaar, enjoy!

De PG-13 Singapore Sling is een vrolijke mocktail die wat stoerder is, met al zijn verschillende ingrediënten. We kozen voor een oker-gele jurk en een lederen jasje om de outfit tougher te maken. De groene tas is een hint naar de munt die wordt gebruikt in de mocktail en de zwarte enkellaarsjes maken je silhouette langer! Een outfit voor een down-to-earth girl die graag eens van een alcohol free cocktail geniet! 

1. H&M Korte Jurk € 19,99.
2. River Island Black Leather-Look Buckle Trim Blazer € 67,-.
3. & Other Stories Snakeskin Leather Boots € 145,-.
4. Zara Lederen Buideltas met Stevig Hengsel € 99,95.

Foto's © Pinterest.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded