Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Selfie Book

Door Kim op 13.08.2014

Kim Kardashian, koningin van de selfie? Persoonlijk blijft het een woord waar ik een hekel aan heb, maar je kan niet ontkennen dat de selfie alomtegenwoordig is op social mediaKim Kardashian draagt haar selfie-steentje alvast bij, de realityster is erom gekend om meer dan eens een foto van zichzelf op haar Instagram account te posten (en daarbij de nodige 100.000'en likes te verzamelen).

En Kim zou Kim niet zijn als ze daar geen manier in zou zoeken om het om te zetten in een lucratieve business, enter: The Selfie Book. That's right, een boek dat 352 pagina's dik zal zijn, vol met bekende (remember het witte badpak?) selfies van Kim, maar ook exclusieve, ongeziene selfies. Titel? Kim Kardashian Selfish. 

Ze kwam op het idee nadat ze haar man Kanye West een selfie boek cadeau had gedaan voor Valentijn. Fans die alvast staan te popelen om het fotoboek te kopen, moeten nog wachten tot april 2015. Tot dan ben je vermoedelijk wel even zoet met de Instagram selfies, right?

Foto's © Kim Kardashian.

page loaded