Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Trend alert: raw crystal jewelry

Door Loes op 12.08.2014

De zomer is de tijd van het jaar dat mijn hippi modus continu AAN staat. In kimono’s met fringes blootvoets ronddansen op het strand. Geen zorgen over make-up, enkel een blosje op je wangen en mooie, zwierige jurken onder de avondzon. Yes, that’s my cup of tea.


© Laura Andalou.

Bij deze hippietrend gaan ook de juiste juweeltjes gepaard. Juwelen gemaakt van ruwe kristallen zijn a perfect match met deze zorgeloze look. Een tikkeltje zweverig en gigantisch mooi, dat vind ik ervan! 

Good news, heel veel kleine labels komen als paddenstoelen uit de grond met deze mooie pareltjes. Voor jou de allermooiste op een rijtje!

1. Cristel Ball is 1 van mijn favoriete labels van de tijd dat ik in Amsterdam woonde. Ze hebben de meest dromerige juwelen evuuuuur en deze ketting met een groot kristal is 1 van mijn favorieten. Je kan je dan ook inbeelden hoe ontzettend blij ik was toen mijn favo winkel in Antwerpen (The Public Image, duh) deze juweeltjes ging verkopen. Cristel Ball - € 110,-.

2. Deze ketting van Der Liebling zat ook al in mijn summer wish list en hier neemt hij met recht en reden de 2de plaats in. Deze ketting is ge-wel-dig! Der liebling - € 121,88.

3. Geen fan van lange, bengelende kettingen rond je hals? Dan is deze armband misschien meer iets voor jou. By1oak - € 69,95.

4. Paars en goud is voor mij a golden combo. Gooi daar nog een ruwe kristal bij en ik laat deze ketting zonder enig probleem helemaal overvliegen vanuit de VS. Max & Chloe - $135,-.

5. Mag het voor jou allemaal iets kleiner en fijner? Dan zijn de juwelen van Overload Studios een match made in heavenOverload Studios - € 59,95.

Heb jij een mooi kristallen exemplaar gevonden dat mooi past bij je hippiejurk? Goed zo, dan heb ik nog 1 boodschap voor je: gaaaaaan met die banaan want de zomer is al halfweg. So hurry

Topfoto © Pinterest.

page loaded