Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Style File: Jessica Alba

Door Astrid op 11.08.2014

Ik denk niet dat ik 5 films uit mijn hoofd zou kunnen opsommen waar Jessica Alba in acteerde, maar dat ze stijl heeft, kan niemand ontkennen! De actrice zou naar verluid enkel met een styliste samenwerken voor red carpet events & als een working mom weet ze er toch op elk paparazzikiekje stralend uit te zien.

The looks

Natuurlijk is ze een mooi kind, maar het leuke van miss Alba is dat ze niet bang is om een beauty risico te nemen. Bold lips, kick-ass braids, fake shaving her head ... Je mag ze niet onderschatten!


It-bags

Jessica weet als geen ander dat een designer bag elke outfit af maakt. Zwanger, sweats en geen make-up? Met een Louis Vuitton Le Fabuleux rond je arm zal niemand het geweten hebben! Volgens mij is haar favoriet de Proenza Schouler PS1 Pouch & who can blame her.All dolled up

Miss Alba is niet bang om af en toe een risico te nemen en voluit voor kleur te gaan. Bovendien weet ze als geen ander tijdloze klassiekers met high fashion te combineren. That’s the way we like it!
Jeans + flats

Nog steeds die ene boyfriend jeans in je kast hangen die je nog nooit hebt gedragen? Style inspiration vind je sowieso bij Jessica Alba ... zonder dat je er altijd je killer heels voor hoeft uit te halen!Jessica Alba's laatste fashion keuzes volg je natuurlijk via haar Instagram account!

Foto’s © Pinterest, My Little Champs-Élysées, Trend fashion Daily, I Love Fashion News, Purse Blog, GQ, Daily Mail & Style Du Monde.

page loaded