Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ontwerp de nieuwe uniformen van stadhuis Antwerpen!

Door Koen op 11.08.2014

Hoera, hoera, in 2015 wordt het stadhuis van Stad Antwerpen 450 jaar oud en dat moet gevierd worden! Feestelijkheden zullen aanwezig zijn, maar er wordt ook een heuse update gepland van de uniformen van het onthaalpersoneel, een groep ladies and gents van verschillende grootten en maten!

Flanders Fashion Institute is daarom op zoek naar een ontwerper, gevestigd in Antwerpen of die een duidelijke vibe heeft met de stad die een draagbaar maar ook opmerkelijk en fashionable uniform kan ontwerpen. Aangezien het personeel van het stadhuis uiteenlopende taken moet uitvoeren met verschillende doelen moet hun uniform comfortabel en opvallend zijn. 

De deadline om je dossier in te sturen is vrijdag 29 augustus, dus be quick! Een professionele jury zal de winnaar kiezen die ten laatste midden september bekend zal gemaakt worden. Voor meer informatie kan je surfen naar de website van Flanders Fashion Institute. Ready, set, design!

Foto's © Pinterest.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded