Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

H&M Loves Sport

Door Koen op 11.08.2014

Dat we bij Belmodo een healthy lifestyle leven - of toch een poging tot doen - is al geweten. Het liefst combineren we het sporten met fashion, en daar komt H&M een handje bij helpen! 

Naar aanleiding van de launch van de nieuwe sport najaarscollectie daagt H&M hun sport-loving klanten uit voor het sport evenement van het jaar! Op zaterdag 20 september 2014 organiseert de kledingwinkel H&M Loves Sports, een evenement in het Brusselse Koning Boudewijnstadion waar fashion en sports elkaar ontmoeten en waar je naar hartelust je kan laten gaan tijdens verschillende sportsessies! Dus gooi je beentjes al maar los!

In de sessie Running kan je samen met de andere H&M lovers lopen op de impressive atletiekpiste in het stadion, onder begeleiding van niemand minder dan Hanna Mariën - topatlete en personal trainer! Ook kan je er gaan relaxen tijdens een yoga sessie, Bodymind, die wordt begeleid door miss Nina De Man, om helemaal tot rust te komen. 

Naast de sportsessies zijn er nog plenty of andere activiteiten waar je kan aan deelnemen. Heb jij je ideale sport outfit nog niet gevonden? Don't worry, want op het evenement zelf zal de H&M Loves Sport Pop-Up Store beschikbaar zijn zodat je een hele nieuwe, en zeer fabulous, sport look kan samenstellen!

Inschrijven voor de verschillende sessies kan via de H&M Loves Sport website. Wees er snel bij, want iedereen wil graag naar dit uitzonderlijk evenement! 

Foto's © H&M.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded