Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Capsulecollectie voor Ine De Haes

Door Michael op 10.08.2014

Intussen zijn al de afstudeershows van de modeacademies over and out en wat hebben we weer bakken talent gespot. Het doet ons dan ook major plezier te lezen dat Ine De Haes, van het SASK in Sint-Niklaas, haar eigen SS2014 capsulecollectie ontworpen heeft.

Ine De Haes studeerde tot voor kort aan de Academie van Sint-Niklaas waar ze net haar 5de jaar, specialisatie na master, afgemaakt heeft. Cheers to that! Tijdens de academieshow in het SASK waren all eyes gericht op de überschattige kinderkledij die ze voor haar collectie ‘Modher’ ontworpen had. Lees het verslag van de SASK academieshow 2014 hier.

 
Afstudeercollectie 'IJMYH'

 
Afstudeercollectie 'IJMYH'

En intussen mocht Ine haar capsulecollectie SS2014 én haar afstudeercollectie I Just Missed Your Heart presenteren tijdens Fashionclash Festival in Maastricht (lees het Belmodo artikel hier).

Haar capsulecollectie bestaat uit een jongens- en meisjes T-shirt en een jurkje voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Wat de kids wear zo speciaal maakt, zijn de 3-dimensionale figuren op de kledij.

 
Capsulecollectie SS2014

Via haar kindercollectie wil de ontwerpster verhalen vertellen en patronen tot leven brengen; Ine speelt met 3D, drapages en breiwerk. Dat uit zich in knappe, opvallende kledij die veel kinderhartjes zal doen smelten.

 
Capsulecollectie SS2014

De T-shirts kosten € 65,- per stuk, voor het jurkje betaal je € 150,-. Je kan de kinderkledij online kopen via haar eigen website.

Om af te sluiten nog een welverdiende boodschap voor Ine: congratulations & go rock the fashion world, girl!

Pics © inedehaes.com en ffi.be.

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded