Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

To use or not to use: Jayoncé Emojis

Door Astrid op 09.08.2014

Het hangt al even in de lucht en de geruchtenmolen draait op volle toeren: het powerkoppel van de eeuw - Beyoncé & Jay Z - gaan misschien uit elkaar! #sadsmileyface


Ik kan het eigenlijk nog altijd niet geloven en tot er een officieel persbericht verschijnt, blijf ik juichen voor Jayoncé. I mean, if they can't do itwho can? Allez, al zo lang samen, mega succesvol, de cutest mini-me ever, gepersonaliseerde nailart, ... Sorry, ik ben een die hard Beyoncé fan en kan me er gewoon echt niet over zetten.

Om ons emotioneel wat op te vangen hebben onze collega’s van Elle.com 12 Jayoncé emojis gecreëerd. Zo kunnen we ons tenminste uitdrukken over the whole break-up drama. We spotten o.a. een gebroken surfboard, dé lift en Single Ladies. Nét wat ik nodig had in mijn leven! De emojis kan je trouwens hier downloaden.

Hopelijk kan Beyoncé er zelf een beetje om lachen want of de Emojis zo grappig zijn, daar ben ik nog niet helemaal over uit. De hashtag #ibrokeuplikethis ga ik alvast nooit waarschijnlijk nooit gebruiken.

Wat er ook de komende dagen, weken, maanden zal gebeuren: ik ben zonder twijfel Team Beyoncé!

Foto’s © Elle.comBirchbox, Elle België & Beyoncé's Instagram.

page loaded