Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

PYNOO @ NIGHTSHOP

Door Tiany op 08.08.2014

Het is abso-fuckin'-lutely zalig om op een vroege morgen in een groot mannenhemd, met messy hair, een cappuccinootje te drinken en Vogue te lezen. Maar met dat mannenhemd buiten komen is ietsie-pietsie moeilijker om mee weg te komen. PYNOO to the rescue. Dit brandnew Belgisch label is volledig dedicated to the classic men's shirt with a feminie twist!

Lieve Pynoo en Marij de Brabandere zijn de brains achter PYNOO. Ladies on a mission, ieder seizoen zijn ze van plan een ander iconisch basisstuk uit de klassieke garderobe in de kijker te zetten. Voor de zomer van 2014 is dat dus het hemd. In de collectie vind je maar liefst 7 verschillende modellen in 2 kleuren. Elk model is zo ontworpen zodat je het op 100 verschillende manieren kan knopen, dragen en combineren. A closet dream came true.

Are you thinking what I'm thinking? I got to get me that shirt! Geen tijd te verliezen, haast je naar Knokke want PYNOO is exclusief te verkrijgen in NIGHTSHOP Knokke van vrijdag 8 augustus t.e.m. zondag 10 augustus.

Huppel de pup naar Knokke en Darling just own that men's shirt!

NIGHTSHOP, Jozef Nellenslaan 134,
8300 Knokke-Heist

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded