Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ken jij Joke Hoogewijs al?

Door Bieke op 08.08.2014

Een jonge creatieveling die haar droom waarmaakt, dat is Joke Hoogewijs. Sugar For Your Closet begon ooit als modeblog en is ondertussen uitgegroeid tot een prachtige online shop met juwelen & handtassen, ... Alles om je outfit die extra touch te geven. Joke is een selfmade woman én een entrepreneur waar Oostende terecht trots op kan zijn.

Op de website Sugar For Your Closet vind je een mooie verzameling van merken die Jokes hartje sneller doen slaan. Met veel zorgvuldigheid kiest ze aparte collecties die je moeilijk bij ons kan vinden. De creativiteit, kleuren en het design stralen allemaal haar persoonlijkheid uit. Alles wat Joke verkoopt, draagt ze ook zelf, elke dag.

Niet enkel de webshop maar ook Jokes instagram @sugarfryrcloset is een bezoekje waard. De shiny happy colours, veel sparkles en grappige Sex And The City quotes geven je een instant happy feeling. Niet enkel haar toffe stijl straalt door de webshop. Ook haar gevoel voor service primeert. Als je twijfelt bij een aankoop kan je gerust ook een afspraak maken en de juwelen eens met je eigen ogen zien.

Jokes goede smaak en stijl maken van haar ook de ideale personal shopper. Ze schuimt de winkels af op zoek naar alles wat je zelf niet kan vinden door een te drukke job of chaotisch gezinsleven en geeft ze goed advies voor een tas of mooie schoenen. De Delvauxwinkel in Oostende staat dan ook hoog op Jokes hotspotlijst.

Niet enkel haar West-Vlaams accent verraadt Jokes roots. Ook haar Oostendse nuchterheid en rechttoe rechtaan mentaliteit merk je snel op. Rond de pot draaien hoeft voor haar niet en zoals veel Oostendenaren houdt ze ervan de zaken kort en bondig te houden. Maar genieten doet ze ook met volle teugen.

"Met een drukke job is het zalig om net om de hoek te stappen en meteen met je voetjes in het water te kunnen staan. Uitwaaien, fietsen in de duinen, ... niets voelt zo goed aan als de zee." - zegt Joke -

Na een tussenstop in Gent, is Joke onlangs terug naar haar true love Oostende verhuisd.

"Ookal heb ik ongelofelijke jaren beleefd in Gent, toch had ik de drang om terug te keren naar waar alles begon, Oostende. En de zee blijft iets speciaals hebben. Een onverklaarbare aantrekkingskracht."

Volgens Joke wordt Oostende zwaar onderschat op vlak van kunst en cultuur.

"De expo voor de 65ste verjaardag van Arno, het festival Dansand en Theater Aan Zee. Stuk voor stuk allemaal aanraders."

En ook op culinair vlak stelt Oostende niet teleur. Joke haar favoriete lunchplek is Passe-Vite, ook Histoires d'O is een topper en 't Zeezotje op 't Vissersplein. En zoals het een goede Oostendenaar betaamt, is Bar Lafayette ook haar favoriet voor soul, jazz en mojito's. Ook Copador en Krush Club zijn de plaatsen waar Joke graag gaat dansen.

Maar haar ultieme plaats blijft toch de strandcabine van haar schoonfamilie.

"De beste plek in de zomer, soms zit er niemand, soms heel de familie. Dan blijven we plakken tot zonsondergang voor een BBQ of pizza, de beste momenten en herinneringen van je leven."

www.sugarforyourcloset.com
www.instagram.com/sugarfryrcloset

Voor Joke's Local Secrets en meer #MODEinOOSTENDE kan je in het magazine terecht! Verkrijgbaar in alle deelnemende winkels.

page loaded