Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Het moederschap volgens Lara Stone

Door Kim op 08.08.2014

Vraag jij je ook altijd af hoe model mommies tegenover het moederschap staan? Voor ons is het al een wonderbaarlijke gedachte dat ze er allemaal zo snel in slagen om hun banging bodies zo snel terug in shape te krijgen (denk: Heidi KlumGisele Bundchen, of Miranda Kerr) - maar blijkbaar zijn ze toch ook maar mens als het aankomt op twijfel en onzekerheden. Nederlands topmodel Lara Stone beviel vorig jaar van een zoontje, en gaf eerlijk toe dat ze de veranderingen die de zwangerschap met zich meebracht best eng vond.

"Being pregnant affected my work quite early on - it's not like you can work until you're eight months pregnant. It was quite frightening seeing my body change so much. I did worry about the impact, because my body is my job and my livehood."

"Also, I like working and I don't like sitting around at home, so I really wanted to get back into things. It's nice once the baby's here, but then I was like, I really want to do something again" - vertelt Stone tegen The Sunday Times."

De laatste editorial in Vogue UK, waar Stone trouwens gestyled werd door Kate Moss, bewijst dat ze zich nog niet meteen zorgen moet maken over haar lichaam of carrière. Het model heeft ook nog exclusieve contracten met L'Oréal Paris en Calvin Klein. Ze geeft ook nog toe in het interview dat hun onvoorspelbare levensstijl soms moeilijk te combineren is met een familieleven.

"My family doesn't live near and my husband's family lives a couple of hours away, and both of our jobs are so unpredictable. Sometimes there is nothing you can do and you have to leave him with the nanny for a couple of days."


Foto's © Mario Sorrenti voor Vogue UK.

page loaded