Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dolce & Gabbana for Magnum

Door Koen op 08.08.2014

Talking about a match made in heaven! We kennen Magnum voor hun delicious combinaties in hun ijsjes die onze pleasure senses al doen tintelen! Ook Dolce & Gabbana, internationally famous modehuis, kennen we. Deze 2 lovely bedrijven slaan nu de handen in elkaar om de 25ste verjaardag van Magnum te vieren!

Dolce & Gabbana en Magnum vormen een team om een speciale verjaardagseditie van het ijsje te creëren. Domenico Dolce en Stefano Gabbana lieten zich inspireren door Sicilië, en de sensaties die de idyllische plek bij hen opriep. Romig vanille-ijs is bedekt met een laagje witte chocolade, met binnenin stukjes pure chocolade en gemalen pistachenoten. Oh my, try not to drool!

Ook de verpakking ziet er absolutely adorable uit! Het doosje is versierd met intense witte zagaras (a.k.a. oranjebloesems), wat verwijst naar schitteren en een schittering van wit. Ook kan je smaragdgroene cactusplanten zien met hun koraalrode vruchten. Dit alles vormt een prachtig Siciliaans tafereel met een kleurrijke paard en kar erop! 

De Limited Edition Dolce & Gabbana Magnum is exclusief verkrijgbaar in de meeste bioscopen in heel België!

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded