Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Actie op het strand? Mikoh to the rescue!

Door Loes op 08.08.2014

Oke guys, ik zit met een dilemma. Het is begin augustus, ik heb eigenlijk niet zoveel vrij meer en het weer lijkt een beetje tegen te zitten de voorbije dagen. Is het dan te laat om een nieuwe bikini te kopen? Niet als het de bikini van je leven is toch? Awel, high fiiiiiive, dat dacht ik er ook van!

Het probleem zit zo. Mijn roomie is een surf chick. Zo eentje met mooi, lang, blond beach haar en totaal niet bang om een golfje te pakken hier en daar. Leuk en aardig allemaal, mocht het niet zijn dat zij dus het hele jaar door mooie bikini’s, badpakken en alle miniscule stukjes stof toont die je enkel draagt op het strand.

Surfchicks houden van praktisch zou je denken, dus weinig gevaar voor mijn op trends beluste portemonnee. Well, think again. Ze toonde me de bikinis van Mikoh en ik vroeg me af waarom ik deze in GODSNAAM nooit eerder gezien had.

Mikoh is een swimwear brand van 2 zusjes uit California die zijn opgegroeid met de oceaan als tuin, een surfboard als wiegje en ook al van dat mooie beach hair.  Ze combineren hun talenten in het merk en verkopen prachtige bikini’s, badpakken en surfkleding. En alles wat daar tussenin hangt, en dat vind ik persoonlijk de mooiste stukken. Ze hebben bikini's met heel veel dunne koordjes, die zo de illusie wekken van een badpak. Dit lijkt ons ook alles beter op zijn plek te houden.

De 100den touwtjes zijn niet ideaal voor de zonnekloppers onder ons, maar een droom voor iedereen die wel houdt van een beetje actie op het strand. Jammer genoeg is er nog geen verkooppunt in België maar gelukkig kan je natuurlijk wel alles online bestellen. En dat is precies wat ik ga doen, sie! Ready, set, action

Ohja, P.S.: ze hebben ook ubercute bikini's voor de mini's onder ons, mooie matchende jurken en shortjes en HEEL coole surfkleding voor de surf babes onder ons ... ik wil jullie niet op kosten jagen maar ... ja ... kijk ... het is écht heel mooi.

Foto's © Mikoh.

page loaded