Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Juweeltjes met een (hi) story

Door Loes op 05.08.2014

Ze zeggen altijd dat je schoenenvrouwen en handtassenvrouwen hebben, but that’s a lie. Ik spendeer geen fortuinen aan schoenen en nog minder aan handtassen. Aan juwelen daarentegen … ai ai ai. Het zou niet de 1ste keer zijn dat ik een boterham minder eet voor dat nieuwe paar oorbellen. 

Doosjes, schuiven en misschien wel kasten vol … maar juwelen heb je nooit genoeg. Dat komt mooi uit, want ik heb weer een merk voor jou in de aanbieding waar mijn vingers van gaan kriebelen. Kriebelen als in: Gimme gimme gimme, WAAAANNNNNT en heel erg hoog wish listed

I'm talking about Essyello. Dit is het juwelenmerk van Sauling Wong, voorheen Amsterdam based maar nu toch definitief verpand naar de stad waar ze haar hart verloren heeft: Barcelona. Gelukkig blijft ze wel haar schattige goodies verkopen op haar webshop, vele winkels in Nederland (check de site voor alle verkooppunten) en zelfs in België heeft ze een verkooppunt: Supergoodsstore in Mechelen.

Essyello heeft allemaal juweeltjes met een verhaal en geschiedenis. Sauling maakt de juwelen van gevonden materialen. Uit knusse vintagewinkeltjes, verborgen schoendozen en stoffige kelders. Van al deze pareltjes maakt ze schattige juwelen die jouw outfit net dat tikje extra geven.

Zoek jij nog een lange ketting met een mooie steen om een accent te leggen bij je nieuwe zomerjurkje? Of ben je helemaal fan van oorbellen met veren of kristallen voor een festivalzomer? 2 x yes for me!

Alles is handgemaakt en met liefde voor je uitgezocht, en dat zie je! Check out alle mooie goodies die ook nog eens heel betaalbaar zijn ook. Go go go goooo

Foto's © Essyello.

page loaded