Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Eleven Paris for WECANDANCE ‘14

Door Koen op 05.08.2014

Check je agenda op zaterdag 9 en zondag 10 augustus, inderdaad, daar staat in het vet: WECANDANCE! Dat dit een niet te missen elektronisch dance festival in Zeebrugge is, wist je al. Maar hier komt een exciting newsflash: Eleven Paris zal ook aanwezig zijn en dat niet alleen, het Parijse label heeft een minicollectie ontworpen voor het festival, die te koop zal zijn op hun stand.

Remember last year? Toen was het de beurt aan het Brussels ontwerpersduo van Filles à Papa om een collectie te creëren. Lees er alles over in het Belmodo-artikel "WECANDANCE x Filles à Papa".

Dit jaar wordt het Zeebrugse strand omgetoverd tot een Oostere woestijn, dance like an Egyptian! Getting excited already!? Lees alles what there is to know over de editie van deze zomer op in "What to wear to WECANDANCE '14".De collectie van Eleven Paris omvat niets minder dan T-shirts and sweatshirts in Amerikaanse sport-spirit met Egyptisch geïnspireerde prints!

All excited maar nog geen tickets? Smijt je dan op Instagram voor de Belmodo wedstrijd! Je kan niet alleen een VIP duoticket winnen, maar daarbovenop ook een shoppinpakket t.w.v. € 500,- in de wacht slepen.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded