Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The perfect apartment

Door Michael op 04.08.2014

We dromen allemaal wel van het perfecte appartement midden in een fashionable stad à la Sex and The City. Master bedroom, hot tub, dakterras, yes please! Je moet niet verder zoeken, want nu is The Apartment te huur, dat je wildest real estate dreams zal vervullen!

The Apartment bevindt zich boven de Graanmarkt 13 in Antwerpen, een winkel, restaurant én gallerij in 1! Het appartement is verwerkt in een groot herenhuis en werd gerenoveerd door Vincent van Duysen, 1 van België's beste architecten. Het interieur heeft iets rustieks dat gecombineerd is met de meest moderne snufjes, zoals een verwarmd bad op het dakterras, een flat screen tv die verdwijnt in de muur en deuren die als het ware 1 zijn met de muren! Het appartement geeft een verwelkomend en warm gevoel, waar je je zeker thuis zal voelen!


The Apartment behoort tot eigenaars Tim Van Geloven en Ilse Cornelissens die hun stekje als best-kept secret beshouwen, maar is dus nu ook geopend voor het grote publiek! Het luxueuze privé-appartment is te huur voor korte en langere verblijven. De verhuur van dit pareltje is gebaseerd op een bed & breakfast, aangezien je elke ochtend een ready-made ontbijtje voor de deur zal vinden, als door kaboutertjes gemaakt! Ook kan je gaan genieten van een lekkere lunch of dinnertje in het restaurant, genietend van de sfeer op de Graanmarkt!

Foto's © Graanmarkt 13.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded