Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nicole Richie’s comeback naar het kleine scherm

Door Astrid op 04.08.2014

Ik ben fan van het 1ste uur van Nicole Richie: Nicole was altijd the funny one in the Simple Life, haar fashion make-over is helemaal geslaagd, ik ben zot van haar hubby & haar schattige mini-me’s en ben keer op keer excited wanneer ze van haarkleur wisselt. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, keert Richie nu terug naar het kleine scherm!

Een image-update allemaal goed en wel, in haar hart zal Nicole altijd een bad-mouth rebel zijn en dat bewijst ze zonder gêne in haar programma #CandidlyNicole.

De VH1 show gaat over het leven van de L.A.-based celeb en is voornamelijk gebaseerd op de Twitter feed van Nicole. Let op, dit is geen reality show, Nicole gebruikt liever de term ‘real life comedy’. Subtiele nuance om duidelijk te maken dat de show niet scripted is ... maar toch een heel klein beetje - ahum.

Als een schaamteloze reality fan - haaaaa remember The Hills? - moest ik natuurlijk wel eens uitzoeken of deze show de moeite is. Turns out ... dit is 1 van de beste dingen die ik de afgelopen jaren gezien heb! Oké, oké, dit is geen Game of Thrones, Girls of een andere HBO show, maar entertaining is het wel.

Het allercoolste? Je spot de afleveringen gewoon op YouTube. Lekker handig voor de pendelaars onder ons!

Waarom kijken? Let me give you 4 reasons:

The family

Van Nicole’s hubby en kinderen in de 1ste afleveringen voorlopig nog geen spoor ... Haar halfzusje Sofia en daddy Lionel kregen daarentegen al een gastrolletje. Coke, seks & viagra: geen enkel onderwerp wordt geweerd in deze familie. Of is dat misschien enkel Nicole?

The fashion

Het is en blijft Nicole Richie. Grappen en grollen, allemaal goed en wel maar dat doet ze sowieso in killer heels, skintight jeans en een sneeuwwitte jas die losjes over haar schouders gedrapeerd hangt.

The friends

Logisch dat Nicole Paris gedumpt heeft: haar andere vrienden zijn gewoon hilarisch!

Reality

Oké we weten ondertussen allemaal dat echte reality niet bestaat maar sommige real life situations doen zelfs de grootste droogstoppel grijnzen. Bijvoorbeeld: Nicole durft niet parallel parkeren en ze haat de bitchy school moms die haar nergens voor uitnodigen.

Natuurlijk gaat ze ook op bezoek op een gay ranch en informeert ze zich over het verwijderen van haar tramp stamp. Anders konden we gewoon naar een Vlaamse soap (ik noem geen namen en judge niemand) kijken, toch?

Ik hoop oprecht dat iedereen fan wordt en dat we binnenkort samen elk deeltje van de show kunnen overanalyzen om dan te concluderen dat we blij zijn dat we toch maar geen celebs zijn!

Hierbij alvast de 1ste aflevering. Hope you get hooked!

Foto's © Betches Love This, Nicole's Twitter, Oh no they didn't, Glamour & Candidly Nicole's Facebookpagina.

page loaded