Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

#MODEinOOSTENDE inspired by Belmodo.tv fashion party

Door Tiany op 04.08.2014

Deze zomer brengt Belmodo een niet te missen fashion party naar Oostende en we hopen dat jij er ook bijbent!

Tijdens het weekend van zaterdag 23 augustus en zondag 24 augustus 2014 organiseren we #MODEinOOSTENDE inspired by Belmodo.tv. Een niet te missen shoppingweekend in de Koningin der Badsteden: Oostende, vol fashion & lifestyle met zaterdag 23 augustus een late night shopping tot 21:00 met goodies voor all you fashionista’s én tal van niet te missen kortingen. Say hello tegen dit shopping walhalla aan de kust!

Om de 1ste dag van ons shoppingweekend in Oostende af te sluiten met een knaller van formaat, organiseren we een fashion party met jonge, Belgische modetalenten. Met hun eigen fashion installations zullen zij de eyecatchers van de #MODEinOOSTENDE inspired by Belmodo.tv fashion party zijn. Zaterdag 23 augustus is iedereen van harte welkom vanaf 21:00 in het Casino-Kursaal van Oostende om er de benen los te schudden op de beats van Belgische top DJ’s en power women Elisabeth Ouni, Amélie Lens en Beauhause.

Who are the chosen designers? Nele Berckmans - masterstudente KASK Gent - won onze Belmodo loves KASK 2014 award en verdient dan ook haar plekje op onze fashion party! Haar afstudeercollectie ontstond door haar interesse in de joods-orthodoxe gemeenschap, maar ze drukte er haar eigen stempel op door haar virtuoos gebruik van materialen, borduursels en zelfgemaakte prints


© Lieven Dirckx

Ook Ilke Cop - masterstudente SASK - die met haar afstudeercollectie Belmodo met verstomming sloeg, is van de partij. Met haar Gang of NK collectie (NK staat voor Noord-Kora) wil ze de tegenspraak tussen de massa en het individu belichten. De rebelse houding van gangs wordt in haar collectie weerspiegeld door onverwachte vormen, prints en kleuren, met een duidelijke knipoog naar de typisch Aziatische streetstyle en hiphop cultuur. Perfect in combinatie met de hiphop beats van Elisabeth Ouni naar onze mening!


© Aaron Lapeirre.

Van La Cambre tot Vogue en nu op de party van #MODEinOOSTENDE, ontwerpster Doriane van Overeem palmt iedereen in met haar kleurrijke creaties. Naast haar studie bij La Cambre deed ze ervaring op tijdens verschillende stages bij enkele van de beste alternatieve modemerken, als Omsk, Bernhard Willhelm, Manish Arora, Louise Gray en Meadham Kirchhoff


© Doriane Van Overeem.

Juwelenontwerpster Tine Sibbens stelt 21-12 voor, haar jewelry designs ademen gewoon edgy elegantie! Het is dan ook geen verrassing dat ze geselecteerd is als designtalent voor de Biënnale in Kortrijk. Tijdens de #MODEinOOSTENDE inspired by Belmodo.tv party toont ze haar handgemaakte juwelencollectie met als inspiratiebron de onbekende onderwaterwereld. 


© Stefanie Geerts

Remember de stropzakjes waarmee we allemaal naar de zwemles werden gestuurd? They are back & more fashionable dan ooit! Met hun rugzakkenmerk Avalanche willen Steffi en Laurence deze nostalgische trend tot the next level brengen door hun ongewoon gebruik van materialen en afwerking.


© Eva Vlonk.

Maar naast een overdosis aan amazing designers en fashion, hebben we ook aan al jullie beauty addicts gedacht. Tijdens de #MODEinOOSTENDE inspired by Belmodo.tv party kan je jouw make-up laten pimpen door de beauty experts van Yves Rocher. Hevig feesten is toegelaten verplicht, want van vervaagde lippenstift of uitgelopen mascara is geen sprake! Yves Rocher is jouw #MODEinOOSTENDE party buddy in crime!

 

Get your tickets here

Kan jij ook niet wachten tot de 1ste plaatjes worden gedraaid op de #MODEinOOSTENDE inspired by Belmodo.tv party? Tickets in presale zijn te koop voor slechts € 10,- op sherpa.be en bij Lily in Oostende. Ben je eerder een last minute beslisser? Grab your tickets aan de kassa voor € 12,- & kom samen met Belmodo een nachtje door booty shaken.  Nodig all your friends uit via Facebook en maak van deze party een onvergetelijke avond met jouw fashion buddies.

We love to spoil you! Vergeet dus zeker niet tijdens de party jouw #MODEinOOSTENDE inspired by Belmodo.tv goodiebag op te pikken en geniet nog de hele zomer van deze night to remember!

Spread the fashion love met de hashtags #belmodo #MODEinOOSTENDE #LOVEOOSTENDE en win een maand Oostende t.w.v. € 5.000,-! And yes - stop rubbing your eyes -  er staat geen nulletje te veel.

Wat moet je doen? Kom in het weekend van zaterdag 23 en zondag 24 augustus 2014 winkelen in Oostende en join us tijdens onze fashion party. Deel vervolgens je leukste foto's via Facebook, Twitter of Instagram met de hashtags #MODEinOOSTENDE #belmodo #LOVEOOSTENDE en maak kans op 1 maand winkelen, proeven & logeren in Oostende t.w.v. € 5.000,-! Met deze prijs ontdek je alles wat Oostende te bieden heeft. Helemaal overtuigd? Dat dachten we wel! 

See you there, party peepzzz!

Met medewerking van Shanice Engel.

page loaded