Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Get Amused

Door Tiany op 03.08.2014

Als er 2 dingen waar je me altijd mee kan blij maken dan zijn het wel good food en nice furniture. Naar een restaurant gaan en genieten van het eten terwijl je tegelijk kan genieten van een betoverend interieur, yes please! Vaak zou ik het liefst de leuke zetels van restaurants met me mee naar huis nemen, wat helaas nooit mogelijk is. Until now

Onder het motto 'amuse food and used furniture' opende Amused zijn deuren in Knokke. Amused is een seizoensrestaurant én vintage winkel, kan het nog beter? Je kan er terecht voor high class food en ondertussen kan je op zoek gaan naar dat originele stuk meubilair dat je al zo lang in je woonkamer wilt zien staan! 

Je kan bij Amused langsgaan om te smullen van 1 van hun 2 menu's, je kan er even binnenwandelen om te gaan furniture shoppen of je kan er terecht om te genieten op het terras van de zelfgemaakte cocktails. If you ask me is dit het ideale concept, voor ieder wat wils!

Je kan gaan nog genieten bij Amused t.e.m. zondag 31 augustus op De Wielingen in Knokke-Heist. Neem zeker ook eens een kijkje op hun Facebookpagina voor meer informatie!

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded