Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Girl you really should know ... Zoella!

Door Lien op 31.07.2014

Oké ze heeft inmiddels meer dan 5 miljoen volgers op Youtube en dus is de kans dat jij haar ook al kende vrij groot, maar Belmodo loversplease allow me to introduce you to ... ZoellaaaaaYaaay finally!

Finally zeg ik, want ik volg haar stiekem al superlang en ze is gewoon zo leuk: hoog tijd voor een Belmodo-artikel denk ik dan! Als jij Zoella nog niet kent, lees dan gerust verder want ik stel je maar wat graag aan haar voor. En voor haar trouwe fans die dit lezen: er zijn nog altijd leuke foto's die je kunt saven ... wink


Zoella, of beter: Zoe Sugg, is een coole Britse chick die in 2007 begon te Youtube'en en vloggen. Ze is niet alleen heel erg girly maar er is ook 'een beetje nen hoek af', en dat is net hoe we onze Youtube-sterren graag hebben!

En als je mij dan vraagt: "Ja maar Lien, allemaal goed en wel ... Maar waarom moeten wij haar beginnen volgen?", dan zou ik graag zeggen dat ik maar 1 antwoord heb, maar eigenlijk heb ik er nog zòveel meer: ze is een fashionista (A' Wang Rocco bag? Check!), biedt volop make-up inspiratie en is gewoon een allround winner at life!


Wacht ... Noem mij kinderachtig maar euhm, Zoe én Harry Styles?! ... Ohhhhhhh yeaahh !! <3

What I like about her ... Nu ja, een betere vraag is eigenlijk "what I don't like about her", want ik vind haar helemaal the bomb: dat geweldige Britse accent, haar appartement aan het strand, haar lange haren, haar stoere Youtube-vriendengroep, haar regelmatige tripjes naar Amerika, haar make-up, haar cavia's, haar ...

Nu ja, ik denk dat je het wel hebt begrepen intussen! De video's die Zoe uploadt, zijn een mix van fashion videos (shoplogs alom), beauty how-to's en dagdagelijkse verslagjes van haar dag. And I love every single bit about them!

En het allerleukste van allemaal? Dat is dat Zoe zo'n meisje is dat je alle geluk gunt! Ze is niet de hele tijd superperfect (denk geregelde make-up-less shots, vlogs over haar anxiety-problemen, en nog meer van dat echte-mensen-spul! Love it!)

Want laat ons eerlijk zijn ... Niemand is 100% van de tijd supergelukkig en ziet er op elk moment van de dag perfect uit. Welcome to life, people! 't Is toch waar he?


Wil jij Zoe ook megagraag volgen? Groot gelijk! Dat kan op YoutubeFacebook én op haar blog. Maar euh ... doe haar wel de groetjes van mij he?

Foto's © Zoella.

page loaded