Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cocktail van de week: Pommy Garden

Door Michael op 31.07.2014

I love my fruits, zeker als ik ze terug kan vinden in een cocktail! Bijna elke fruitige cocktail kan mijn hartje veroveren en ze zijn ook perfect voor op een zwoele zomeravond. Ik ben dan ook altijd op zoek naar nieuwe addictions en laat ik nu net een nieuwe gevonden hebben, de Pommy Garden! Deze superfleurige cocktail wordt gemaakt met granaatappel en citroensap, een perfecte harmonie van zoet en zuur dus! Without further ado, het recept!

Wat heb je nodig?

  • 50 ml Belvedere vodka
  • 20 ml granaatappelsap
  • 20 ml vers citroensap
  • 10 ml siroop
  • verse muntblaadjes

Let's do this!

Plet de muntblaadjes en de siroop voorzichtig in een shaker. Voeg daarna de overige ingrediënten toe en shake what your mama gave ya! Giet je drankje door een zeefje in een cocktailglas en versier je glas met een schijfje citroen. Enjoy!


1. COS Dress With Draped Neckline: € 55,-.
2. & Other Stories Sling-Back Silk Heel: €28,- (in solden).
3. Urban Outfitters Flower Embossed Purse in Black: € 9,- (in solden).
4. River Island Black Chain Insert Rope Bracelet: € 5,-.

Omdat de Pommy Garden zo'n zomerse cocktail is die doet denken aan zwoele temperaturen op warme zomeravonden, passen we onze outfit daar natuurlijk op aan! Dit jurkje heeft dezelfde dieprode kleur als de cocktail, de schoenen doen denken aan tropische regenwouden en de simpele accessoires maken de outfit af! Ideaal om van je cocktail te genieten met je friends op een night out!

Foto © Belvedere

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded