Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mastouche Zomerbarak zorgt voor jouw ontspanning!

Door Koen op 30.07.2014

No need om naar het buitenland te gaan om eens goed te kunnen genieten op een cozy terras met een cocktail in je hand. Dit jaar opent Mastouche Zomerbarak zijn deuren weer, in een upgraded versie! 

Bij Mastouche Zomerbarak kan je niet alleen gaan chillen op het terrasje, want er worden ook verschillende activiteiten georganiseerd om je helemaal in de zomersfeer te krijgen. Je kan er meedoen met verschillende workshops - gin-tasting, vine-bar, cupping, lomography, it's all possible! Ook zijn er activiteiten als een quiz, een rommelmarkt en nog veel meer.

Met muziek van eigen kweek en de kans om zo ook de Gentse Feesten te kunnen meemaken zal je zeker niet bored geraken! Mastouche Zomerbarak ligt ook op een unieke locatie in de Gentse binnenstad die een idyllische sfeer creëert. Naar eigen zeggen zal deze cultuurbarak het nieuwe Benidorm worden, so what you're waiting for?!

Je kan bij Mastouche Zomerbarak terecht voor al je ontspanning op de kasseistrook aan Gent-Dampoort. Ga ook eens een kijke nemen op hun Facebookpagina om de sfeer al te pakken te krijgen!

Met medewerking van Kirsten Voets

page loaded