Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo drinks green!

Door Bieke op 28.07.2014

Iedereen draagt tegenwoordig wel zijn steentje bij als het om het milieu gaat! Of je nu netjes je afval sorteert of bij de conscious collection van H&M gaat shoppen, we maken onze keuzes met wat meer zorg voor the environment! Met Mizu kan je nu ook eco-vriendelijk drinken!

Mizu is een merk dat drinkflessen en bekertjes ontwerpt die ideaal zijn voor action sports! Het is natuurlijk niet makkelijk om met een plastieken flesje te gaan rock climbing of gaan surfen, en daarom zorgt Mizu voor dé oplossing! De Mizu drinkflesjes zijn reusable en innovatief, ideaal dus voor dare devils die nog steeds aan het milieu willen denken!


Je kan bij Mizu naast de drinkflessen en bekertjes ook alle benodigdheden vinden die het extra easy maken voor action sport lovers om de drinfklessen te vervoeren. Denk bijvoorbeeld aan dopjes die verschillen naargelang de sport die je uitoefent, een bottle lease of zelfs een jasje voor je drinkfles! En voor diegenen die graag eens van een tussendoortje of opkikkertje houden is er ook een shotglaasje, you choose what to put in there! Is het wat donker en vind je je drinkfles niet goed terug in je tent of rugzak? No worries, Mizu heeft ook een glow-in-the-dark drinkfles, super easy!

Mizu is opgestart in California door professional snowboarder Jussi Oksanen als een platform voor individuals die dezelfde mindset hebben: respect the oceans, mountains and parks you play in. Met de Mizu drinkflessen kan je buiten gaan skaten, snowboarden, surfen, of wat dan ook met een flesje dat niet in de weg zit!  

Als je nog niet overtuigd bent kunnen we je nog wat redenen geven om je een Mizu drinkfles aan te schaffen. Het beschermt de natuur, gebruikt geen schadelijke stoffen bij het maken dus de flesjes zijn ook goed voor jouw gezondheid. Ook is het cost-effective! Denk aan al die plastieken flesjes die je niet meer moet kopen. En elke penny saved on water is er 1'tje meer om te gaan shoppen, am I right? Dus ga en koop je 1ste Mizu drinkflesje, yay for the environment

Foto's © Mizu.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded