Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

All about ... my ultimate Swatch experience!

Door Lien op 24.07.2014

Het wonder is geschied, allerliefste Belmodo-lovers, want deze addict is sinds vorig weekend plotseling - en heel erg onverwacht - helemaal hoteldebotel van ... de motor- en freestyle bikesport! Say whaaat? Jawel! En dat allemaal dankzij Swatch. Heb je goed gehoord, ja.

Ik ben er zeker van dat dit nu nog allemaal heel verwarrend klinkt, maar geen nood en ook geen paniek: want hier volgt de uitleg al! Yihaa! Dat is motortaal. Denk ik. Anyway, back on track! (Ook al motortaal trouwens, ha! On fuego vandaag!)

Place to be afgelopen weekend was München, want Swatch nam ons mee naar het supermegacrazy Munich Mash event. Voor zij die niet weten wat dat is: het is een freestyle motorcross, BMX en mountainbike happening. Je weet wel, zo 1'tje waar waaghalzen dubbele salto's uithalen up up up in the air, en waar jij alleen met open mond en vol ongeloof naar kan zitten kijken.

En voor je denkt dat dat helemaal niets voor jou is, als ware fashionista, think again! Echt, ik had er de tijd van m'n leven, want zo'n event is eigenlijk veel meer 1 groot festival: er is muziek, het loopt er vol coole mensen (outfitinspiratie alom) en er heerst zo'n chille sfeer dat je helemaal herboren terugkomt. Win-win-winwinwin!


De RedbullXFighters competition was insaaaaane!

Swatch Primeline Munich

Waar het allemaal echt om draaide, was natuurlijk de Swatch Primeline competitie - die van de freestyle mountainbikers en naar mijn bescheiden mening de meest spectaculaire discipline!

Want we zagen er niet alleen crazy loopings, handsfree tricks en superhoge jumps, maar spijtig genoeg ook enkele scary ongelukken ... Danger danger, but I kinda started to like it!No biggie ... It's only me and, uhm, REIGNING WORLD CHAMPION Sam Pilgrim !!! (rechts)

Je gelooft het nooit maar we kregen de kans om op de meest exclusieve staanplaatsen de wedstrijd te volgen, en konden daarbij ook nog eens de beste rijders ter wereld ontmoeten. Say whaat?! This is madness, such a dream!

Trouwens, wat vind je van mijn zelfgemaakte actiefoto (foto onder)? Whoop whoop! Deze hang ik in mijn kamer hoor, mooie herinnering!


De wedstrijd keek ik met chillers van dienst, Esmée van WorkthatEs (the prettiest & sweetest girl ever!) en blogger Lars, de 2 leukste Nederlanders van heel Nederland! Zij waren ook helemaal on board met de neon sneaker trend, zoals te zien is op de onderste foto rechts. Stoehoeeer!

Swatch Scuba Libre

En alsof het hele bike-gebeuren nog niet genoeg was, kregen we ook nog eens de kans om alle laatste nieuwe Swatch-horloges te leren kennen op de fancy schmancy Swatch truck! Me like!


De zomercollectie van Swatch is - hoe kan het ook anders? - heel erg kleurrijk! Prints over fluo over doorzichtig, you name it, they have it! En ik ben helemaal fan van, wel, eigenlijk de hele collectie! Ware topper deze trip was het allernieuwste Scuba Libre horloge. Voor de naam alleen al zou je 't doen, toch?


Mijn RedBull lime (echt superlekker!) en m'n Swatch Scuba Libre - meer had ik niet nodig ...

De Scuba Libre is een duikhorloge dat verkrijgbaar is in fluogeel, neonrood en stoer donkerblauw. De wijzerplaat is doorzichtig, want zo hoort dat bij alle hippe horloges tegenwoordig natuurlijk. Ik kan het mijne alvast niet meer missen, want wat-een-statement!

Als jij ook helemaal ondersteboven bent van dit opvallende accessoire, rep je dan snel naar je dichtstbijzijnde Swatch-verkooppunt want voor slechts € 70,- is-ie al van jou!

Thank you Swatch!

En dan rest mij enkel nog een superdikke merci aan Swatch, want ik heb weer heel wat nieuwe items op mijn wishlist staan, heb er een geweldige once-in-a-lifetime ervaring bij en mijn nieuwe favoriete sport ontdekt!

Natuurlijk ook meer dan looooots of love voor al mijn medetrippers van dit weekend, I had a blast and miss you all already!And just like that, the dream was over ...

page loaded