Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

#OSTENDEMABELLE

Door Angelique op 23.07.2014

We kennen Elisabeth Ouni allemaal als bezielster van A Polaroid Story, de muziek en storytelling blog, waar ze met haar polaroidcamera in de aanslag op zoek gaat naar hiphop, r&b, jazz en soul artiesten that don't mind to strike a pose. Ze is geen journaliste, maar toch weet ze vaak tot bij de artiest in kwestie te geraken. Er volgt dan ook telkens een interview dat vaak best persoonlijk wordt en dieper rijkt dan anderen. She knows exactly what she's doing.

Naast artiesten schiet ze ook al eens graag wat polaroids vol van haar true love Oostende. Ze weet als geen ander het perfecte kiekje te schieten en zit ondertussen al aan 27 prachtige Oostendse polaroids. Tijd voor een tentoonstelling dus!

Van maandag 11 augustus t.e.m. donderdag 11 september 2014 kan je in de Venetiaanse Gaanderijen terecht om haar werk op levensgrote canvassen te aanschouwen. Nog een reden dus om deze zomer naar Oostende af te zakken naast ons #MODEinOOSTENDE shopping event!

#OSTENEDMABELLE
Albert I Promenade
Oostende

Topfoto © Dirk Alexander.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded