Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Smart packing: the Belmodo way!

Door Astrid op 19.07.2014

Binnenkort op reis of gewoon altijd onderweg en last van extreme packing anxiety? Dankzij enkele kleine trucjes ben jij zo klaar om op vakantie te vertrekken en heb je misschien zelfs nog wat tijd over om online wat solden te scoren!

1. Lijstjes, lijstje, lijstjes

Zonnige bestemming? Dan is je bikini het 1ste dat in de valies vliegt. Business gettogether in Parijs? Bewaar dan zeker een plekje in je koffer voor je perfecto. Beslis voor jezelf wat belangrijk is en wees eerlijk tegen jezelf. Neem bijvoorbeeld geen ‘je-weet-nooit-dat-het-zal-regenen-jas’ mee naar Ibiza.

De über planners onder ons - guilty - kunnen nog eens stapje verder gaan en op voorhand outfits samenstellen. Neemt een beetje het spontane weg maar je zal er wel verdomd veel plek mee besparen.

2. Toiletzakjes

Wanneer je op reis gaat, herinner je je plots terug waarom je zo verschrikkelijk veel toilettasjes hebt. Neem er eentje met kabeltjes, beautyproducten, zonnecrème en zelfs eentje voor je ondergoed, why not? Als je zo alles op je bed uitstalt, zie je meteen wat je nog mist én verdwijnt alles in geen tijd terug in je koffer. Handig!

Natuurlijk bestaan er ook duizend-en-1 professionele travel bags, maar hebben zijn roze studs? Ik dacht het niet!

3. The shoe drama

Je hebt amper plaats voor 3 paar schoenen maar dan kan je die ene outfit niet aandoen die je zo perfect had uitgedacht: drama! Wees slim en draag je hoogste, grootste, zwaarste schoenen gewoon op de luchthaven. Misschien af te raden voor een trans-Atlantische vlucht maar wie binnen Europa vliegt, kan best wel met z’n sleehakken het tarmac op! #kardashianstyle

4. Anna knows best

Als iemand weet hoe ze slim moet reizen, zal dat wel Anna dello Russo zijn. De Japanse Vogue-editor legt ons met veel plezier uit hoe je moet rollen i.p.v. vouwen en nog veel meer handige tips!

5. Weeg je koffer op voorhand

Zo makkelijk en zo weinig mensen doen het. Ga op de weegschaal staan met je koffer  als je hem al niet kan dragen, ben je waarschijnlijk niet goed bezig  en weeg je zonder. Bereken het verschil en vermijd onaangename verrassingen op de luchthaven.

6. Boeken, tijdschriften, ...

Heel eerlijk, wie plek wil uitsparen zal zich gewoon een tablet moeten aanschaffen. Je vindt al je favoriete magazines tegenwoordig gewoon in de kiosk en je kan zoveel boeken uploaden als je wil. Voor wie liever schoenen dan elektronica koopt, zijn luisterboeken een must. Het is even wennen, maar ik kan niet meer zonder!

7. Vergeet je handtas niet

Je koffer mag dan perfect ingepakt zijn, als je enkel handbagage meeneemt en er is geen plek meer voor je handtas you’re screwed! Hou altijd een gaatje vrij voor je tas want je weet nooit wanneer je zo’n vervelende security dude tegenkomt. Voor je het weet sta je middenin de luchthaven te springen op je tas zodat die toch maar in dat rekje past. Been there, done that.

8. De extra tas

Voor de shopaholics onder ons is er maar een oplossing: op voorhand een extra tas meenemen. Neem een stoffen tas mee die vederlicht is. In case of emergency heb jij nog een zee van ruimte voor alle souvenirs, etnische prullaria en honderden armbandjes waar je niet aan kon weerstaan.

Met deze tips kom jij zeker al een heel eind. En vergeet niet: een voorbereid fashionista is er 2 waard.

Foto’s © Khloe Kardashian, StyleScrapbook, SincerelyJules, Pinterest, Tiany A Fabulous Fete.

page loaded