Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Alpronista Sky Box inspired by Belmodo Opening Night

Door Tiany op 18.07.2014

Met een ON-GE-LOOOOF-LIJKE view op de skyline van Gent en met overheerlijk én gezond eten is de Alpronista Sky Box de place-to-be deze zomer. Op donderdag 17 juli was de opening night en Belmodo was er natuurlijk bij om al dat lekkers uit te proberen. Ons oordeel? 100% approved!

Via een lift werden we 30 meter de hoogte in gekatapulteerd naar het penthouse van het statige fabrieksgebouw waarin M with a View zich bevindt. And what a view it is … We waanden ons meteen in een scène van Sex and the City tijdens een New Yorkse party. Move over Carrie Bradshaw, want de host van de avond was onze eigen miss Tiany Kiriloff! Als mama van 2 adorable kids weet zij als geen ander dat lekker en gezond eten een must is. Het is dan ook geen geheim dat Tiany een alpronista pur sang is.

De echte ster van de avond was natuurlijk Alpro. We werden op onze wenken bediend met lekkere - maar vooral ook - gezonde hapjes. De kruisbestuiving van Alproproductjes gemaakt met de expertise van Coeur Catering is a match made in food heaven! Onze favorieten? Zonder twijfel de quiche met zalm én de panna cotta met kersen!

Ook onze Belmodo-winnaressen waren van de partij en boy oh boy, they looked good!

There ain’t no party without goodies. Met een gevulde zak vol Alproproducten kunnen we de healty lifestyle ook thuis verderzetten.

Loopt het water je al in de mond bij het zien van al dat lekkers? En kan je niet wachten om te dineren met dat adembenemende zicht op Gent? Good news for you. Je kan er nog t.e.m. zaterdag 16 augustus terecht voor de Alpronista experience.

Deze culinaire hotspot organiseert elke dinsdagavond een Alpronista workshop die jou van naald tot draad toont wat de mogelijkheden zijn met Alpro in de keuken.

Elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond kan je ook genieten van een finger licking good Alpronista viergangenmenu (€ 40,- p.p.). Hou je eerder van lekker lang brunchen? Dan is de Alpronista brunch hang-out (€ 20,- p.p.) op zaterdagochtend van 10:00 tot 15:00 zeker iets voor jou! Bovendien krijg je er gratis en voor niets de prachtige view over Gent bij. Allen daarheen!

Reserveer jouw plaatsje in de Alpronista Sky Box in M with a View via hun websiteBe as fast as a lightning bolt, want de plaatsen zijn beperkt!

Enjoy the Alpronista experience & spread the Alpro love with the hashtag #Alpronista! 

Ben je benieuwd naar alle foto's van de avond? Check them out op de Belmodo Facebookpagina!

 

 

 

page loaded