Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cocktail van de week: Gin & Tonic

Door Koen op 17.07.2014

Je kan er niet meer aan ontsnappen, de gin & tonic hype duikt overal op! Pop-up gin & tonic bars, volledige gin & tonic menu's in je favoriete bar, iedereen doet mee! To be honest ken ik geen ene moer van die speciale versies van de klassieke cocktail, en kies ik meestal degene die me het lekkerst in de oren klinkt. Maar daar komt nu een eind aan, want Hendrick's gin komt met indrukwekkende recepten voor gin & tonic cocktails die je helemaal at home kan uitproberen, hoera! Wij kozen onze favoriete variaties op de klassieker voor je uit!

Hendrick's Experience

Wat heb je nodig?

  • 50 ml Hendrick's gin
  • 20 ml Belvoir vlierbloesemsiroop
  • 20 ml vers citroensap
  • 2 basilicum blaadjes
  • citroengras

Shake well en serveer in een classy martini glas! Deze cocktail met vlierbloesemsiroop zal je gin & tonic net wat frisser maken! Very much ideal for summer!

Hendrick's Martini

Wat heb je nodig? 

  • 40 ml Hendrick's gin
  • 20 ml droge vermout

Giet de gin en de vermout in een martiniglas met voldoende ijs, en werk af met een komkommerschijfje! Een combinatie van de 2 meest klassieke - en beste - cocktails, what could go wrong?

Natuurlijk kunnen wij de klassieke gin & tonic cocktail moeilijk weerstaan! We hebben ook ons favo plekje waar we rustig van onze cocktail kunnen slurpen, en dat is de bar van Hotel Amigo! Barman Davide Trupia heeft een leuke twist gegeven aan de gin & tonic met een wide range van smaken! Kruidig, fruitig, droog of zoet, bij Hotel Amigo is er voor ieder wat wils! Ga dus zeker eens een kijkje nemen in Brussel!


1. New Look Brown Animal Print Zip Front Jumpsuit: € 22,-.
2. Asos Zip Envelope Satchel Bag: € 39,44.
3. H&M Stoffen Gympen: € 9,99.
4. Urban Outfitters Spitfire Anorak Preppy Sunglasses: € 35,-.

Omdat je kan spelen met de ingrediënten van een gin & tonic cocktail en omdat er zoveel verschillende variaties bestaan, gaan we ook voor een playful outift! Een leuke jumpsuit met een opvallende print, gemakkelijk zittende sneakers en kleurrijke accessoires. Ideaal om een day out on the town af te sluiten op het terras!

Topfoto © Pinterest

Overige foto's © Hendrick's Gin

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded