Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

NIGHTSHOP is open for business!

Door Tiany op 15.07.2014

Op vrijdag 11 juli was het zover, de opening van NIGHTSHOP in Knokke! Belmodo was erbij and we had a blast! Wat wil je ook, met zo'n knaller van een concept als NIGHTSHOP. Ben jij nog niet helemaal mee? No worries! Wij geven je hier een samenvatting én een goede reden om zelf dringend eens naar Knokke af te zakken.


Nog voor de pop-ups als kolen uit de grond schoten, waren Jan Hoet Junior en Delphine Bekaert van IETS er al bij met NIGHTSHOP. Een platform waar ze verschillende ontwerpers en galeriehouders samenbrengen om jou een leuke after work drink te bezorgen én je te overhalen tot een nachtelijke aankoop. Je hoeft zelfs niet meer over huis voor eten want dat wordt verzorgd door niemand minder dan Balls & Glory


Laat je leiden door de vele kamertjes en hoekjes in een prachtige oude villa vlak aan het Casino van Knokke. Jij kan je laten verleiden door al dat moois en de kids hebben hét verstoppertjesparadijs gevonden. Dubbel score! Daarna kan je lekker met z'n allen buiten op het terras genieten van een glaasje en een balleke. Perfect end of a long day at work!

Wat valt er zoal in NIGHTSHOP te bespeuren? Werken van Call me Frank, een lichtinstallatie van MAI, een gezonde portie fashion met Strelli Hommedesign furniture van Showroom 144 and many, many more. Van design tot art tot fashion, voor ieder wat wils bij NIGHTSHOP!

Ook jij kan onderdeel worden van NIGHTSHOP! Hoe? Deel jouw NIGHTSHOP avontuur op instagram met #belmodo & #nightshop en aanschouw jouw foto aan de Belmodo wall of fame bij je volgend bezoek. 

NIGHTSHOP is open van donderdag t.e.m. zondag van 17:00 tot 22:00 en dit nog t.e.m. zondag 24 augustus 2014.

page loaded