Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bazaar Bizar

Door Koen op 14.07.2014

Way back in 2010 stonden Anne-Sophie Christiaens - fashion designer bij CKS - en Eline Rodiers - graphic designer bij Boondoggle - voor hun kleerkast en kwamen ze tot de conclusie dat ze toch écht wel te veel kleren hadden die ze niet meer droegen. Voor ze het wisten, stonden ze met heel hun rim ram in het lokale jeugdhuis een closet sale en handmade markt te houden voor vrienden en familie. Bazaar Bizar was born!

4 jaar later is Bazaar Bizar uitgegroeid tot een handmade, secondhand and vintage market waar ontwerpers de kans krijgen hun spullen te verkopen. Heb jij thuis nog wat vintage treasures rondslingeren? Dan kan ook jij terecht bij Bazaar Bizar!

Ook de muziekliefhebber gaat Bazaar Bizar heel tof vinden! Bij elke editie staat er namelijk de Bazaar Bizar Discobaar die leuke vintage muziek draait op uitsluitend hoogwaardig vinyl. Geen mp3'kes en iTunes setjes dus, maar échte muziek! Een waar plezier voor die trommelvliezen van jou.


Ondertussen is Bazaar Bizar aan haar 8ste editie toe en dat wordt een specialleke. Alternatief Limburgs muziekfestival Rock Herk maakt speciaal voor Bazaar Bizar ruimte vrij voor 20 standhouders op vrijdag 18 juli 2014 en zaterdag 19 juli 2014. Lijkt het jou wel wat om tussen School is Cool, The Sore Losers, Therapy! en vele anderen jouw creaties of vintage treasures te verkopen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]!

En voor alle anderen, breng ze eens een bezoekje! Want wat is er leuker dan goeie muziek en een tof marktje om in te snuisteren? Er zijn ergere manieren om je zaterdag mee door te brengen zou ik zeggen, zeg ik zo!

Foto's © Bazaar Bizar.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded