Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Super duper yummy Eiskreem ijsjes!

Door Loes op 11.07.2014

Ja, de zon heeft ons misschien een beetje in de steek gelaten deze week. Ik hoor jullie roepen “Een beetje?!?". Ja goed, een beetje veel inderdaad maar ik voel het aan mijn water, de zomer keert weer terug.

En als er 1 gouden combinatie bestaat, is het wel de zomerzon samen met ijsjes, veeeeeeeel ijsjes. Liefst niet zomaar ijsjes! Als het even kan handgemaakte in allemaal verrassende smaken die we niet bij het Ijsboerke van dienst vinden. Dat brengt ons bij Eiskreem.. Een klein bedrijfje dat de allerlekkerste - en mooiste - potten ijs maakt die ik ooit geproefd heb (en ik kan mezelf ondertussen wel expert noemen, vrees ik).

Eiskreem kan je niet zomaar in de winkels kopen maar werkt via een speciaal concept. Als je Eiskreem wilt kopen moet je lid worden. Je betaalt dan  25,- om 3 maanden lid te worden van de Eiskreemfamilie. Voor dat bedrag komen ze 1x per maand aan je deur jouw ijs brengen. Iedere maand kan je kiezen tussen 2 bijzondere smaken. Kies je voor chocolade-caramel of Pistache-lavendel? Ik voel alvast een yummy in my tummy. 

Ze zijn bij Eiskreem niet voor een experimentje verlegen. Al eerder een ijsje spinazie-feta geproefd? Mmmm, ik ga toch maar voor banaan-rozijn denk ik! 

Deze super duper lekkere ijsjes worden ook nog eens gebracht tot aan je voordeur. Momenteel leveren ze enkel nog in Mechelen en omstreken maar we kijken al reikhalzend uit tot ze de rest van België gaan veroveren. Lieve Eiskreem, snel een leveringservice in Antwerpen? *Puppy face

Pssssst, wil je de leveringservice toch te slim af zijn? Bij Noen in Mechelen kan je de smaken van de maand ook los kopen! Of ben je helemaal verslaafd? Wat ik trouwens volledig zou begrijpen … Eiskreem doet ook cateringservices bij trouwfeesten, babyshowers, ed…

Klinkt als een uitstekend plan voor je volgende tuinfeest? Dat denk ik er ook van! De schattige verpakking, cones en discobolletjes zijn sowieso dé hit van jouw party. Nomnomnom, smakelijk iedereen! 

page loaded