Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Shake what your mama gave ya @ WECANDANCE

Door Koen op 11.07.2014

1 van onze beste herinneringen hebben we ongetwijfeld te danken aan een festival. En als je daar nu alweer naar verlangt, hebben wij heel goed nieuws: op zaterdag 9 en zondag 10 augustus 2014 organiseert WECANDANCE voor het 2de jaar op rij het gelijknamige festival. Zeebrugge beach is de place-to-be. Let’s go dancing!

WECANDANCE is all about love, peace & happiness. Dit jaar neemt het zijn festivalbezoekers mee naar het ‘Oude Nabije Oosten’. Sfeer is everything! Zon, warmte, pop-art movement en de Egyptische stad Memphis staan centraal. Egyptian lovers: this one’s for you. Kers op de taart? De leukst verklede bezoeker krijgt een verrassing: it’s worth the effort.

Voor lovers van House, Techno, Dance, Urban en Elektronische muziek is het festival love at 1st sight. Er zijn 4 podia die elk hun eigen stage host hebben. Op zaterdag 9 augustus 2014 zijn dat: Magic, Libertine supersport, Club 69 invites Dead Forest x Survivor en Lucid x Nachtvogels. Op zondag 10 augustus 2014 zijn dat: Labyrinth Productions invites H20 Club, Alpha x Deepinhouse, Kitsch Club x Bloody Louis en Club 69 invites A Polaroid Story & A Cut Above.

De 1ste bevestigde line-up wave bestaat uit: Matias Aguayo, Red Axes, Kink, Move D, Ten Walls, Levon Vincent, MR. G., Gerd Janson, Mickey, A.N.D.Y., Monsieur Moustache, Villa, Vic Crezee, Sinjin Hawke en STWO.

Hoezo, op een festival kan je enkel ongezond en vettig eten? No way! WECANDANCE vindt vers en gezond eten very important. Aan gezonde wraps, wereldkeuken en hier en daar lekkere cocktails ontbreekt het absoluut niet.

Je kan je tickets bestellen via de website. Een ticket voor 1 dag kost € 33,- en voor een combi-/weekendticket betaal je € 58,-.

Als de social media addicts nu al niet meer aan het tweeten en posten kunnen weerstaan, kunnen ze gebruik maken van de officiële hashtag #WCD2014.

Let’s go festival lovers, ‘cause we can dance.

Pics © WECANDANCE.

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded