Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De modehoogtepunten van Miley Cyrus

Door Lien op 10.07.2014

Modehoogtepunten à la Miley Cyrus, geen ultra-evidente combinatie zou je zo zeggen. En ik geef je ergens ook wel gelijk hoor, want inderdaad: Miley dost zich niet zelden uit in onderbroek en BH-loos marcelleke met dan vanuit het (vrij letterlijk te nemen) niets Dr. Martens bottines eronder, of - slik, shock, horror - in huidskleurige lingerie als podiumoutfit.

En toch, ja toch, mijn allerliefste Belmodo lover, heeft dit frivole springkonijn ook absoluut enkele mode yes-yes'es op haar naam staan. En wij zouden de koene ridders van de mode natuurlijk niet zijn, als wij daar niet speciaal voor jou naar op zoek zouden gaan ...

Ja ja, jonkvrouwe Cyrus, hou je maar stevig vast aan de kettingen rond je wrecking ball, want wij starten hierbij plechtig onze queeste! *Insert tadadadaaaa-muziekje* En tot hier dan ook de ridder-referenties, 't is een deal! Back to reality!

Hoogtepunten op de rode loper 

Miley in een lange, vampy rodeloperjurk mét diamanten? Jep, dat kan niet anders dan 1 van haar hoogtepunten geweest zijn! Wij zijn vooral fan van de frisse muntgroene kleur, de brave voorkant en de sexy rugdetails. Af Miley, echt af!

Jumpsuits, ik ben en blijf er hevige fan van! Ze zijn een tikkeltje understated, heel erg chique en toch de niet-zo-voor-de-hand-liggende keuze voor een avondje uit. En dat vindt Miley duidelijk ook, hier te zien in een zwart-witte jumpsuit van Valentino. Stijlvol!

Nog zo'n minder obvious optie voor een rode loper event, zijn de getailleerde maatpakken. Miley draagt ze het liefst van al in het wit - en laat dan Mileygewijs uiteraard ook liefst een BH en topje achterwege. Toch klassevol sexy, en dus meteen ons 3de rodeloper hoogtepunt!

Hoogtepunten on stage

Modehoogtepunten op podiumgebied zijn wat ons betreft moeilijker te vinden, want het is nu eenmaal een feit: Miley treedt het liefst van al op in schaamteloze niemendalletjes. Maar toch vonden we er enkele fijne outfits tussenzitten, en ziehier ...

Oké we geven toe, haar cut off shortje mocht best wat langer zijn maar , op het podium mag het altijd wel ietsje minder zijn natuurlijk ... Ik ben helemaal weg van deze all white outfit: de boxy crop top, stoere statement ketting en fancy metallic creepers zijn wat mij betreft helemaal boenk erop!

De bovenste helft van deze outfit hebben we er bewust vanaf geknipt (onderbroek en rode pailletten, need I say more?), maar op een glorieuze winteravond rockte Miley ooit de Chanel chain boots (Aline schreef er eerder al eens over in het artikel "Chanel chain boots for president"). En jij weet intussen al wel dat wij een vleugje Chanel op tijd en stond weten te waarderen, en dus verdienen deze boots toch ook een plaats in ons lijstje van hoogtepunten, toch?

Om haar Bambi award vorig jaar in ontvangst te nemen - geen idee wat een Bambi award is maar het klinkt mooi, 't is ook al iets - koos Miley voor opvallende co-ords in fluogeel, gemaakt door designermerk The Blondes. De schouder- en zijdetails in plexi maken de look helemaal af. Moooooi!

Hoogtepunten on the streets


Als er 1 item is dat la Cyrus weet te rocken als geen ander, dan zijn het wel de alomgeliefde vintage Levis jeans shortjes. Je moet het zeggen zoals het is, die shortjes zijn megacool en geven je instant hipster-allures!


Miley is uiteraard de Queen van de crop tops, en dus mochten ook deze niet ontbreken in ons lijstje van Miley's modehoogtepunten. Want ja hoor, gecombineerd met iets anders dan een glitteronderbroek, kunnen ze er best chique en stijlvol uitzien ... Nice!Studded Louboutins én Balenciaga boots? Lucky girl ...

Vraag mij niet waarom, maar ik heb een boon voor mensen die vooral voor platte schoenen kiezen. Misschien omdat ik niet op hakken kan lopen en ze dus ongelofelijk oncomfortabel voor mij zijn, maar vooral ook omdat ik hoge hakken stiekem soms toch iets te femme fatale vind. En dus vind ik Miley op haar stoere flatjes he-le-maal geweldig!

Statement T-shirts en band shirts zijn oh so very Miley, en ik kan mij wel vinden in de stoere look ervan. Festivals, pas op, want hier komen we al met onze look-at-me T-T-shirts! Party on!


Nog zo'n hele opvallende trend in Mileys kleerkast zijn de all-black outfits. In combinatie met haar witblonde haren vinden wij dit een gigafashionable combo! Om dan nog maar te zwijgen over die trui met glitter fringes op de mouwen. MUST-HAVE-IT. Sorry, dat moest er effe uit!

En wat denk jij? Toch best veel stijl, die Miley, niet?

page loaded