Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cocktail van de week: de Hugo

Door Michael op 10.07.2014

Ein-de-lijk is het zomer en kan ik gaan genieten van mijn favoriete summer cocktails - en dat zijn er wel een aantal! Ik ben ook steeds op zoek naar een nieuwe go-to cocktail, en ik denk dat ik hem heb gevonden! Meet Hugo, my new best friend.

Hugo - alias 'Oe-gho' - is een cocktail afkomstig uit Zuid-Tirol op basis van prosecco en vlierbloesem. Deze nieuwe, frisse cocktail is snel Europa aan het veroveren als alternatief op de klassieke Aperol Spritz, met zijn frisse smaak en relatief laag alcoholgehalte. Perfect voor de zomer! Wij tonen je hoe je deze overheerlijke cocktail thuis kan maken!

Als je trouwens meer wil te weten komen over de Hugo en zijn thuisbasis, Zuid-Tirol, neem dan eens een kijkje op 300 days of sunshine. Ontdek het land van de zon!

Wat heb je nodig?

  • 3 cl vlierbloesemsiroop
  • 6 cl Prosecco
  • Een scheutje spuitwater
  • Een schijfje appel of citroen
  • Verse muntblaadjes
  • Ijsblokjes

Let's do this!

This is the easy part, want het enige wat je moet doen is alles bij elkaar in een fancy glas doen, stir it up, en klaar is kees! Zo kan je snel gaan genieten van het mooie weer met je Hugo in je hand! 


1. Mango Broek met Ritszakken: € 24,99
2. H&M Korte Tricot Singlet: € 4,99
3. Forever 21 Sleek Layered Bib Necklace: € 5,45
4. River Island Silver Tone Round Face Bracelet Watch: € 37,-
5. Zara Leren Pump met Enkel Sluiting, Hak en Gesp: € 29,99

Omdat de Hugo fris van smaak is, is de ideale outift om bij je cocktail aan te doen ook fresh en clean! We lieten ons inspireren door de muntblaadjes en stelden een leuke Hugo-like look voor je samen, met een crispy white broek, pastel top, elegante hak en eenvoudige sieraden! Less is more!

Foto's © 300 Days of Sunshine.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded