Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Destination Berlin

Door Aline op 08.07.2014

Berlijn is hip, en hoogstwaarschijnlijk is dat zelfs een understatement. Met Berlin Fashion Week coming up, lijst ik voor jou 3 hotspots op waar je moet zijn om de fashion week craziness even te ontlopen en je kan genieten van trendy Berlijn

1. Badeschiff

Openlucht pooling in een grootstad? Het lijkt quasi onmogelijk! In Antwerpen hebben we onze badboot en de Berliners hebben Badeschiff, een zwembad dat letterlijk in de rivier de Spree ligt met tal van terassen, cocktailbars en je kan er zelfs een massage krijgen!

Op zomerse zondagen komen er regelmatig dj's spelen en zitten alle 20'ers van de stad er gezellig samen te genieten. 

2. Monsieur Vuong

Het beste Vietnamese restaurant in Berlijn? Zonder twijfel Monsieur Vuong: dagverse curries, heerlijke cocktails (zij noemen het shakes) en een relaxed atmosphere, pal in het centrum van de trendy buurt Mitte. Je eet er trouwens spotgoedkoop, een hoofdgerecht kost je maximum € 10,-. 

3. East Side Gallery

Berlijn is een stad met geschiedenis, zoveel is zeker, dus als je gaat, vergeet zeker niet om even de supertoerist te spelen en je te verdiepen in Berlin history. Er staat nog een groot stuk van de Berlijnse muur, de East Side Gallery vlak aan de rivier de Spree. Na de val van de muur deed dit stuk dienst als grafitti wall, vandaag staan pareltjes van tekeningen op, die je absoluut moet gaan bekijken. 

Pics © @alinevermeiren

page loaded